10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa
Tarjous Calypso HO vaakasuora sähkökattila 100l
Saatavana
187.09€ 213.28€
Calypso HO vaakasuora sähkökattila 100l. Photo 1 Calypso HO vaakasuora sähkökattila 100l. Photo 2
Tarjous Calypso HO vaakasuora sähkökattila 120l
Saatavana
201.59€ 243.04€
Calypso HO vaakasuora sähkökattila 120l. Photo 1 Calypso HO vaakasuora sähkökattila 120l. Photo 2
Tarjous Calypso HO vaakasuora sähkökattila 150l
Saatavana
244.13€ 277.76€
Calypso HO vaakasuora sähkökattila 150l. Photo 1 Calypso HO vaakasuora sähkökattila 150l. Photo 2
Tarjous Calypso HO vaakasuora sähkökattila 50l
Saatavana
148.30€ 168.64€
Calypso HO vaakasuora sähkökattila 50l. Photo 1 Calypso HO vaakasuora sähkökattila 50l. Photo 2
Tarjous Calypso HO vaakasuora sähkökattila 80l
Saatavana
164.28€ 188.48€
Calypso HO vaakasuora sähkökattila 80l. Photo 1 Calypso HO vaakasuora sähkökattila 80l. Photo 2
Tarjous TITANO TWIN 100 Sähköinen vedenlämmitin kaksoissäiliöllä Blueforever-lämmityselementti 1,8 kW
Tarjous TITANO TWIN 30 Sähköinen vedenlämmitin kaksoissäiliöllä Blueforever-lämmityselementti 1,8 kW
Tarjous TITANO TWIN 50 Sähköinen vedenlämmitin kaksoissäiliöllä Blueforever-lämmityselementti 1,8 kW
Tarjous TITANO TWIN 80 Sähköinen vedenlämmitin kaksoissäiliöllä Blueforever-lämmityselementti 1,8 kW

Ferroli horisontaaliset vedenlämmittimet

Lämminvesivaraaja vaakamalli ostaminen on hyvä ratkaisu, jos asunnossasi on niukasti tilaa kylpyhuoneessa tai keittiössä. Ne eivät ole huonompi pystysuora Kattilat tekniset ominaisuudet, ja joissakin parametreissa jopa ylittää ne.

Jos etsit tällaisia laitteita itsellesi, perheellesi tai ystävillesi, suosittelemme, että tutustut verkkokaupan tarjouksiin e-ferroli.fi . Olemme italialaisen Ferroli-merkin virallinen jakelija Suomessa, jolla on johtava asema markkinoilla. Online luettelo löydät laajan luettelon malleista tyylikäs muotoilu ja eri säiliö tilavuudet, jopa 150 litraa. Valikoima päivitetään säännöllisesti, joten se on täällä, että voit olla yksi ensimmäisistä ostaa horisontaalinen Ferroli vedenlämmitin uuden sarjan.

Positiiviset ominaisuudet lämminvesivaraaja vaakamalli

Ferrol-tuotemerkin laaja valikoima ja käyttötarkoitus on toistuvasti osoittanut luotettavuutensa, kestävyytensä ja vakautensa. Tämä koskee myös lämminvesivaraaja vaakamalli, joita voi nyt ostaa toimituksen mukana Suomessa.

Useimmat kuluttajat ympäri maailmaa suosivat valmistajan Ferrolin vedenlämmityslaitteita seuraavista syistä:

  • Kustannustehokkuus. Tämän tavaramerkin lämminvesivaraaja vaakamalli kuuluvat tallennustyyppisiin laitteisiin. Näin ollen ne kuluttavat sähköä vain silloin, kun lämmitys on tarpeen. Lisäksi ne pystyvät jatkuvasti ylläpitämään säiliössä olevan veden asetettua lämpötilaa minimaalisella sähkönkulutuksella.
  • Luotettava suoja. Elektroniset turvajärjestelmät, kestävistä seoksista valmistettu pohja, lisäsuojamekanismit-tämä ja paljon muuta takaavat laitteen turvallisen toiminnan pitkään. Suunnittelussa on myös ylimääräinen lämpöeristekerros, joka auttaa säilyttämään halutun veden lämpötilan lämmityksen jälkeen ilman sähkönkulutusta.
  • Asennuksen helppous. Vaakasuora vedenlämmitin, useimmissa tapauksissa, valitaan juuri sen ainutlaatuisen muodon vuoksi. Sen avulla voit asentaa laitteet kaikkein epätavallinen ja pienissä paikoissa, mukaan lukien oviaukon yläpuolella.
  • Vetovoima. Kaikki mallit Ferroli horisontaalinen vedenlämmittimet erottuvat tyylikäs ulkonäkö. Tämä muotoilu on universaali, sopii harmonisesti mihin tahansa sisustukseen.

Mistä tilata vaakasuora vedenlämmitin toimituksella Suomessa

E-ferroli - verkkokaupassa.täällä voit ostaa vaakasuora tyyppi vedenlämmitin, joka kestää sinua monta vuotta. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman erikoistuneita vedenlämmityslaitteita parhaalta Ferroli-brändiltä. Ennen myyntiin menemistä valmistaja testaa jokaisen tuotteen perusteellisesti. Siksi, kun otat yhteyttä myymäläämme, saat vain laadukkaita horisontaalisia vedenlämmittimiä, jotka täyttävät kaikki nykyaikaiset standardit.

Jos haluat tehdä tilauksen verkossa, Täytä lyhyt lomake verkkosivustolla ja vahvista ostos puhelimitse. Lähetämme tuotteet 24 tunnin kuluessa ilmoitettuun osoitteeseen mihin tahansa suomen tai Baltian kaupunkiin. Voit myös tehdä ostoksen soittamalla esimiehillemme puhelimitse.

Liikkeestämme voit ostaa myös seuraavat tuotteet: lämpopumput, pellettitakka, takkoja, sähkökattilakaasukattila, lämpöpatteri, ilmastointilaitteetlämminvesivaraajat