10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa
Tarjous Sähköinen vedenlämmitin BRAVO 10 (IT)
Saatavana
88.98€ 102.30€
Sähköinen vedenlämmitin BRAVO 10 (IT). Photo 1
Tarjous Sähköinen vedenlämmitin BRAVO 10 U (IT)
Saatavana
118.64€ 128.96€
Sähköinen vedenlämmitin BRAVO 10 U (IT). Photo 1
Tarjous Sähköinen vedenlämmitin BRAVO 15 (IT)
Saatavana
125.71€ 143.72€
Sähköinen vedenlämmitin BRAVO 15 (IT). Photo 1
Tarjous Sähköinen vedenlämmitin BRAVO 15 U (IT)
Saatavana
125.71€ 143.72€
Sähköinen vedenlämmitin BRAVO 15 U (IT). Photo 1
Tarjous Sähköinen vedenlämmitin BRAVO 30 (IT)
Saatavana
147.39€ 167.28€
Sähköinen vedenlämmitin BRAVO 30 (IT). Photo 1
Tarjous Sähköinen vedenlämmitin NOVO 10 (IT)
Saatavana
112.72€ 129.58€
Sähköinen vedenlämmitin NOVO 10 (IT). Photo 1 Sähköinen vedenlämmitin NOVO 10 (IT). Photo 2
Tarjous Sähköinen vedenlämmitin NOVO 10 U (IT)
Saatavana
112.72€ 129.58€
Sähköinen vedenlämmitin NOVO 10 U (IT). Photo 1 Sähköinen vedenlämmitin NOVO 10 U (IT). Photo 2
Tarjous Sähköinen vedenlämmitin NOVO 5 (IT)
Saatavana
106.21€ 120.16€
Sähköinen vedenlämmitin NOVO 5 (IT). Photo 1 Sähköinen vedenlämmitin NOVO 5 (IT). Photo 2
Sähköinen vedenlämmitin NOVO 5 S (IT)

Pienet vedenlämmittimet, joiden toimitus Suomessa

Pieni vedenlämmitin on täysimittainen pienoiskopio klassisesta laitteesta veden lämmittämiseen. Pienestä koostaan huolimatta monet asiakkaistamme päättävät ostaa sen. Tällainen lämminvesivaraaja mahtuu helposti pieneen kaappiin pesualtaan ylä-tai alapuolella, mikä säästää vapaata tilaa eikä pilaa sisustusta.

Haluaisitko myös ostaa pienen vedenlämmittimen? Suosittelemme ottamaan yhteyttä ammattilaisiin-verkkokaupassa e-ferroli.fi. Tarjoamme korkealaatuisia lämmityslaitteita suosituimmilta valmistajilta, mukaan lukien Ferroli-tuotemerkin pienet pienitehoiset vedenlämmittimet. Kaikilla valikoimassa olevilla tuotteilla on yksityiskohtainen kuvaus ominaisuuksista, hyvä virallinen takuu ja edullinen hinta.

Milloin ja miksi minun pitäisi ostaa pieni vedenlämmitin

Pääsääntöisesti pieni vedenlämmittimet asennetaan kuuman veden syöttö pesualtaat. Erittäin kompaktit mitat tarjoavat helpon ja kätevän asennuksen lähes minne tahansa. Tärkeintä on vedenjakeluputkien läheisyys ja mahdollisuus liittää sähköön.

On tärkeää ostaa pieni vedenlämmitin seuraavissa tapauksissa:

  • Säästääkseen rahaa. Pienten lämmityslaitteiden läsnäolo pesualtaan vieressä minimoi vesi-ja sähkökustannukset. Tämä on erityisen kätevää, kun suuria vedenlämmitin ei yksinkertaisesti tarvita. Esimerkiksi käsien pesuun toimistossa, vierashuoneessa tai maassa.
  • Tilanpuutteen varalta. Rajoitettu vapaa tila pienissä huoneissa on myös painava peruste valita pieni vedenlämmitin. Kiitos laajan valikoiman malleja, muotoja ja määriä tällaisten laitteiden, voit valita paras vaihtoehto asuin-tai julkiseen tilaan.
  • Erilliseen huoneeseen. Suurten kattiloiden asentaminen voi yksinkertaisesti olla epäkäytännöllistä. Tilan puute, laitteiden korkeat kustannukset ja monet muut syyt tekevät välttämättömäksi luopua kuumasta vedestä pienissä huoneissa, kuten kellareissa ja erillisissä huoneissa. Pieni vedenlämmitin on erinomainen ratkaisu useimmissa tapauksissa.

Pienten vedenlämmittimien verkkokauppa Suomessa

Meidän online-luettelo löydät laajan luettelon malleista kuuluisa italialainen yritys Ferroli, joka on menestyksekkäästi vakiinnuttanut itsensä Euroopan ja maailmanmarkkinoilla. Olemme merkin virallinen edustaja Suomessa,joten tarjoamme vain alkuperäisiä ja sertifioituja tuotteita. Annamme mielellämme neuvoja esitetystä valikoimasta, vastaamme kaikkiin kysymyksiisi ja autamme sinua askel askeleelta valitsemaan hyvän pienen vedenlämmittimen yksilölliseen käyttöön.

Liikkeestämme voit ostaa myös seuraavat tuotteet: lämpopumput, pellettitakka, takkoja, sähkökattilakaasukattila, lämpöpatteri, ilmastointilaitteetlämminvesivaraajat