10:00 - 19:00
Seitsemän päivää viikossa

Tietosuojakäytäntö


Arvostamme suuresti käyttäjiemme yksityisyyttä. Kun käytät Internet-resurssejamme, voit olla täysin varma henkilökohtaisten tietojesi yksityisyydestä.

Tietoja, jotka käyttäjät antavat rekisteröintilomakkeita täyttäessään tai muita käsittelyjä varten, käytetään vain "Suostumus postitukseen" -kohdassa määritellyissä tapauksissa. Henkilötietoja käytetään ensisijaisesti tiettyjen tuotteiden ja palvelujen valmisteluun. Sopimuksessa on myös lausekkeita, joissa määrätään erityistapauksista, joissa tietyt tiedot voidaan välittää kolmansille osapuolille.

Sivustoa varten tarvittavat tiedot

Palvelua varten tarvittavat tiedot ovat ne, jotka täytetään rekisteröintilomakkeessa, eli nimi ja sähköpostiosoite. Näin käyttäjä hyväksyy vapaaehtoisesti vastaanottaa e-ferroli.fi:n sähköposteja.

Henkilötietojen keräämisen tarkoitus.

Rekisteröintilomakkeen ainoa tarkoitus on saada käyttäjän sähköpostiosoite. Rekisteröintilomakkeessa antamaasi nimeä tarvitaan henkilökohtaista yhteydenottoa varten. Yrityksen uutiskirjeessä saat tietoa koulutuksista, mielenkiintoisista faktoista ja tarjouksista.

Kaikkia antamiasi tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Ainoa poikkeus tähän sääntöön voi olla oikeudellisten vaatimusten täyttäminen, josta määrätään sopimuksessa. Käyttäjien henkilötiedot tallennetaan getresponse.comin omille palvelimille, joilla kaikki tiedot on suojattu ja joita voidaan käyttää vain sopimuksessa määritellyissä tapauksissa.

Käyttäjällä on oikeus peruuttaa uutiskirjeen tilaus. Silloin hänen nimensä ja sähköpostiosoitteensa poistetaan automaattisesti tietokannasta. Tarvitaan vain yksi napsautus jokaiseen vastaanotettuun sähköpostiviestiin sisältyvää asianmukaista kohdetta.

Miten henkilötietoja käytetään

www.e-ferroli.fi käyttää Google Analyticsin tarjoamia evästeitä ja käyttäjätietoja.

Tätä käytetään tietojen keräämiseen verkkosivuston kävijöiden liikkeistä. Tämän valvonnan avulla voimme parantaa ja tehostaa verkkosivuston käyttötapaa. Tämän lähestymistavan avulla voit keskittyä paremmin kävijöiden mieltymyksiin ja luoda sisältöä, joka kiinnostaa käyttäjiä.

Kunkin selaimen asetuksissa voit estää evästeiden lähettämisen tai määrittää, että sinun on vahvistettava jokainen lähetys. Näiden toimien ansiosta et tietenkään voi jakaa tietoja selaustottumuksistasi, mutta jotkin sivustot ja ominaisuudet eivät ole käytettävissä.

Yksityisyyden suojaaminen

Käytämme erilaisia turvatoimenpiteitä, mukaan lukien hallinnolliset, hallinnolliset ja tekniset toimenpiteet, käyttäjien tietojen luottamuksellisuuden suojaamiseksi. Kansainvälisten valvontanormien mukaisesti emme ainoastaan kerää tietoja, vaan olemme myös täysin vastuussa niiden säilyttämisestä. Jokainen yrityksemme työntekijä on tietoinen siitä, että on tärkeää noudattaa tarvittavaa valvontaa ja sopimuksessa vahvistettuja normeja ja ohjeita.

Henkilötietojesi korkeatasoisesta suojasta huolimatta on kuitenkin olemassa tiettyjä sääntöjä, joita sinun on myös noudatettava. Kun työskentelet verkossa, varo jakamasta henkilötietojasi.

Kehittäjämme tekevät kaikkensa estääkseen tietojen vuotamisen, luvattoman käytön ja henkilötietojen muuttamisen. Mikään verkkopalvelu ei voi antaa 100 prosentin takuuta, koska kukaan ei ole turvassa järjestelmän luvattomalta hakkerilta. Hakkerihyökkäys voi luoda edellytykset sille, että muut voivat hakea tiedot.

Jos tietyt tietosuojakäytännön osat muuttuvat, kaikille käyttäjille ilmoitetaan muutoksesta sähköpostitse. Jos sinulla on kysyttävää suoraan verkkosivuston ylläpidosta, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@e-ferroli.fi.