10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa
ANNA (bordeaux) pellettikamiina
toimitus 5-7pv
1,738.48€
ANNA (bordeaux) pellettikamiina. Photo 1
ANNA (norsunluu) pellettikamiina
toimitus 5-7pv
1,738.48€
ANNA (norsunluu) pellettikamiina. Photo 1
Tarjous PELLETTITAKKA THERMO ASIA 11,6/3,45 bordeaux
Saatavana
2,676.89€ 2,817.78€
PELLETTITAKKA THERMO ASIA 11,6/3,45 bordeaux. Photo 1
Tarjous PELLETTITAKKA THERMO ASIA 11,6/3,45 norsunluu
Saatavana
2,676.89€ 2,817.78€
PELLETTITAKKA THERMO ASIA 11,6/3,45 norsunluu. Photo 1
SUSANNA (musta) pellettikamiina
Saatavana
1,274.72€
SUSANNA (musta) pellettikamiina. Photo 1
SUSANNA (valkoinen) pellettikamiina
Saatavana
1,274.72€
SUSANNA (valkoinen) pellettikamiina. Photo 1

Pelletti takat valmistajalta Ferroli

Nykyaikaiset takat ovat menneet paljon pidemmälle kuin klassiset kookkaat mallit. Nyt voit helposti ostaa pieniä pelletti uunit lämmitykseen asunnon tai tilata tehokkain yksikkö country house. Tätä varten suosittelemme ottamaan yhteyttä Ferrolin viralliseen jälleenmyyjään Suomessa-verkkokauppa e-ferroli.fi .

Valikoimassamme on moderneja ja huipputeknisiä lämmityslaitteita maailman johtavilta valmistajilta. Meiltä voit ostaa tulisijoja mihin tahansa huonetilaan ja yksilöllisiin vaatimuksiin.

Ominaisuudet ja edut pelletti tulisijojen

Kevyt tulisijat pelletit ovat toiminnallisia, kompakti ja korkean suorituskyvyn yksiköitä, jotka voit ostaa lämmittää ja ylläpitää mukava lämpötila huoneessa. Tällaiset laitteet on suhteellisen uusi, mutta on jo onnistuneesti osoittautunut vaihtoehtona tilaa vieviä kiinteän polttoaineen lämmityskattilat.

Erityispiirteitä ja etuja tulisijojen pelletit, seuraavat on huomattava:

  • Korkea hyötysuhde (jopa 95%). Hyvin harkittu muotoilu ja vaatimattomat mitat mahdollistavat maksimaalisen lämmönsiirron ja hyötysuhteen kaikentyyppisissä kiinteän polttoaineen lämmityslaitteissa. Tämän ansiosta laite lämmittää huoneen jopa 250-300 m2 pienin kustannuksin pellettejä.
  • Täysi itsenäisyys. Jopa pienet takat pystyvät itsenäisesti säilyttämään asetetun lämpötilan huoneessa kylmän kauden aikana. Riittää, että käyttäjä asettaa tarvittavat parametrit, täydentää säännöllisesti koria pelleteillä ja poistaa tuhkaa. Automaatio hoitaa loput.
  • Turvallisuus. Ne poistavat kokonaan mahdollisuuden paloalueen ympäriltä. Varustettu erilaisilla elektronisilla antureilla ja luotettavalla suojajärjestelmällä. Jos jokin vika ilmenee, laitteet lakkaavat automaattisesti toimimasta.
  • Ympäristöystävällisyys. Nykyaikaiset tulisijat toimivat hakkeella (pelleteillä), jotka ovat täysin turvallisia ympäristölle. Myös huoneen lämmityksessä ei ole allergisia reaktioita ja muita terveysongelmia.

Ferroli-takka verkkokauppa Suomessa

Myymälämme on yksi maan suurimmista korkealaatuisten lämmityslaitteiden ja-tarvikkeiden myynnistä. Täällä voit ostaa kevyitä ja pieniä takkoja, jotka palvelevat sinua monta vuotta.

Kaikki laitteet toimitetaan suoraan valmistajalta, sillä on kaikki tarvittavat sertifikaatit ja hyvä virallinen takuu. Toimitus on mahdollista koko Suomessa ja Baltiassa. Voit tehdä tilauksen verkossa verkkosivuillamme tai puhelimitse — ota yhteyttä numeroihin, jotka on lueteltu verkkosivuilla.

Liikkeestämme voit ostaa myös seuraavat tuotteet: lämpopumput, pellettitakkasähkökattilakaasukattila, lämpöpatteri, ilmastointilaitteetlämminvesivaraajat