Lämmityslaitteiden verkkokauppa
10:00 - 19:00
Seitsemän päivää viikossa

MAKSU

 

Käteinen tai luottokortti

Maksa myymälässämme käteisellä tai luottokortilla.

Leasing

Yhteistyössä SIA Inbank Latvian kanssa

Pankkisiirto

Laadimme laskun, jonka maksat pankkisiirrolla.

Maksu luottokortilla verkossa

Käteinen tai luottokortti kuriirin kanssa


TOIMITUS

Toimitamme arkisin (maanantaista perjantaihin) klo 9.00-16.00. Lauantai- ja sunnuntaitoimitukset ovat mahdollisia edustajamme kanssa etukäteen sovittuna. Toimituskulut eivät sisälly hintaan.

Toimituskulut riippuvat tilauksen määrästä, painosta, mitoista, toimitusetäisyydestä, päivästä ja muista parametreista.

Toimitamme tilauksesi mihin tahansa paikkaan Latviassa ja Baltian alueella.

Jos sinulla on kysyttävää toimituksesta, älä epäröi soittaa meille, autamme sinua mielellämme.

Toimitustyypit

Jos olet ostanut tuotteen verkkokaupastamme, voit noutaa sen toimistostamme osoitteessa Maskavas iela 456A maksamatta toimituskuluja. Tässä tapauksessa sinun on valittava toimitustapa "valitse toimistosta". Tilauksesi on valmis kahden päivän kuluessa tilauksen tekemisestä.

Jos et halua tai et voi noutaa tilaustasi, toimitamme sen ilmoitettuun osoitteeseen sinulle sopivana ajankohtana. Siksi, kun tilaat, määritä toimitustavaksi "Toimitus osoitteeseen". Toimitamme tuotteet 2-4 työpäivän kuluessa tilausvahvistuksesta, jos tavaroita on varastossa. Otamme sinuun yhteyttä, kun olemme saaneet tilauksesi, ja ilmoitamme sinulle osoitteen ja toimitusajan. Jos tilaat tavaroita ulkomailta, manager sopii odotetusta toimitusajasta ostajan kanssa erikseen. Toimituksen Riikassa ja sen lähialueilla suorittaa kuriirimme. Muualle Latviaan toimitukset hoitaa riippumaton kuriiripalvelu.