10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa
Tarjous Calypso 50l pystysuora sähkökattila
Saatavana
152.87€ 173.60€
Calypso 50l pystysuora sähkökattila . Photo 1 Calypso 50l pystysuora sähkökattila . Photo 2 Calypso 50l pystysuora sähkökattila . Photo 3
Tarjous Calypso 80l pystysuora sähkökattila
Saatavana
171.12€ 195.92€
Calypso 80l pystysuora sähkökattila . Photo 1 Calypso 80l pystysuora sähkökattila . Photo 2 Calypso 80l pystysuora sähkökattila . Photo 3
Tarjous Calypso HO vaakasuora sähkökattila 50l
Saatavana
148.30€ 168.64€
Calypso HO vaakasuora sähkökattila 50l. Photo 1 Calypso HO vaakasuora sähkökattila 50l. Photo 2
Tarjous Calypso HO vaakasuora sähkökattila 80l
Saatavana
164.28€ 188.48€
Calypso HO vaakasuora sähkökattila 80l. Photo 1 Calypso HO vaakasuora sähkökattila 80l. Photo 2
Sähköinen vedenlämmitin TITANO STEATITE 50 VE
Sähköinen vedenlämmitin TITANO STEATITE 80 VE
Tarjous TITANO TWIN 50 Sähköinen vedenlämmitin kaksoissäiliöllä Blueforever-lämmityselementti 1,8 kW
Tarjous TITANO TWIN 80 Sähköinen vedenlämmitin kaksoissäiliöllä Blueforever-lämmityselementti 1,8 kW

Lämpimän tai kuuman veden tarve on yksi mukavuuden peruselementeistä. Lisäksi se on joskus välttämätöntä kotona ja työpaikalla. Keskitetyn lämpimän vedenjakelun puuttuessa kannattaa ostaa lämminvesivaraaja 50l ja enemmän. Ennen niiden tilaamista on tutkittava valinnan tärkeimmät kriteerit ja näkökohdat sekä ymmärrettävä, mikä malli vastaa optimaalisesti tarpeita.

Toimintaperiaate lämminvesivaraaja 50-80 litraa

Siellä on läpivirtaus- ja varastokattilat. Jälkimmäiset ovat suosituimpia, koska ne täyttävät tehokkaimmin lämpimän veden tarpeen. Niiden toimintaperiaate on erittäin yksinkertainen: tietty määrä vettä tulee säiliöön, jossa se lämmitetään tiettyyn lämpötilaan lämmityselementillä tai muulla elementillä.

Lämmityslämpötilaa voidaan säätää, sillä nykyaikaisissa malleissa on mekaaninen tai elektroninen säätöjärjestelmä. On jopa lämminvesivaraaja 60l ja enemmän, joita voidaan ohjata etänä (Wi-Fi:n ja erityisen sovelluksen kautta).

Myös äänenvoimakkuus on erilainen. Ostamalla lämminvesivaraaja 60l - 80l litraa on hyvä päätös, sillä ne kattavat täysin 3-4 hengen perheen (esim. vanhemmat ja 1-2 lasta) lämpimän veden tarpeen.

Lämminvesivaraaja 80l voi käyttää kaasua tai sähköä. Toinen vaihtoehto on yleisempi ja siksi paljon yleisempi.

Mitä ottaa huomioon valitessaan lämminvesivaraaja 80l?

On tarpeen ottaa huomioon paitsi kattilan haluttu tilavuus, myös muut kriteerit:

  • Valmistaja (on luotettavin valita tuotteita tunnetuista tuotemerkeistä, jotka ovat olleet markkinoilla pitkään ja nauttivat kuluttajien luottamuksesta);
  • Asennustapa (on laitteita, joissa on pysty- tai vaakaasennus; on parasta, jos laitteelle on saatavana molemmat vaihtoehdot);
  • Ohjausmenetelmä (mekaanisilla ohjaimilla varustetut mallit ovat halvempia kuin kosketus- tai elektroniikkaohjaimilla varustetut vaihtoehdot);
  • Hinta (se riippuu ostobudjetista).

Kuinka hyviä ovat Ferroli lämminvesivaraaja 50-80 litraa?

Ferroli on ollut ilmastointi- ja lämmitystekniikan kansainvälinen markkinajohtaja jo vuosien ajan. Kaikki lämminvesivaraaja 50, 60, 80 litraiset ja sitä suuremmat ovat kestäviä ja luotettavia, ja niillä on siisti, huomaamaton ulkonäkö. Tällainen laite sopii helposti sisustukseen, eikä se erotu mistään taustasta tyylistä riippumatta.

Lämminvesivaraaja 60l, samoin kuin muiden tilavuuksien malleissa, on suojaus oikosulkuja vastaan, joten niiden käyttö on täysin turvallista. Säiliöissä on sisäpuolella erityinen korroosionestopinnoite, jonka ansiosta Ferroli-laitteet kestävät paljon kauemmin kuin muiden valmistajien analogit.

Mistä tilata lämminvesivaraaja 50-80 litraa edullisesti?

Verkkosivuillamme voit valita ja ostaa 50l lämminvesivaraaja sekä minkä tahansa muun tilavuusmallin. Verkkokauppa tarjoaa Ferolli-merkkisiä kodinkoneita edulliseen ja houkuttelevaan hintaan toimituksella mihin tahansa päin Suomea.

Luettelossa on erinomainen valikoima tuotteita, ja kätevien suodattimien avulla voit löytää mallin halutuilla parametreilla (säiliön tilavuus, ohjaustyyppi, hinta jne.) muutamalla napsautuksella. Autamme sinua valitsemaan ja ostamaan vedenlämmitin, johon olet varmasti tyytyväinen. Luettelossa voit myös ostaa lämpöpumput (mukaan lukien ilmaa), takat, lämpöpatterit, sähköinen, kaasua ja Pelletti kissat.