10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa

TITANO TWIN 80 Sähköinen vedenlämmitin kaksoissäiliöllä Blueforever-lämmityselementti 1,8 kW Kompakti sähköinen vedenlämmitin kaksoissäiliöllä - wi-fi

  • Tuotekoodi: GRZ56JKA
Säiliön tilavuus 80
Lämmitysaika 'T 35 °C 1h37'
ERP-luokka B
Nettopaino 31,5
Korkeus 1092
Lämmityselementin teho 1,8
Leveys 542
Syvyys 314
  • Saatavuus: toimitus 5-7pv
358.21€ 409.20€

  • Ex Tax: 288.88€
Tilaa 1 klikkauksella
Soitamme sinulle takaisin saadaksemme lisätietoja
Kampanjan loppuun asti
Soita +37123009390 ja pyydä asennusarvio.

Kuvaus

TITANO TWIN 80 sähköinen vedenlämmitin kaksinkertainen säiliö 

Tämä malli sähköinen vedenlämmitin on yksi parhaista ratkaisuista lämmitys vettä käytetään kotitalous-ja kaupallisiin tarkoituksiin. Muiden Ferroli-tuotteiden tavoin laitteella on pitkä käyttöikä, tyylikäs muotoilu ja yksinkertainen, intuitiivinen käyttö. 

Tilava säiliö voi lämmittää jopa 80 litraa vettä kerrallaan. Samalla vedenlämmitin on melko kompakti, on tiivis sylinterimäinen muoto, joten se sopii helposti mihin tahansa, jopa pieneen huoneeseen. Se on suunniteltu pystysuoraan tai vaakasuoraan asennettavaksi ja se voidaan asentaa kylpyhuoneeseen, pannuhuoneeseen, keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen. 

Tehokkaimman toiminnan kannalta säiliön sisäinen tila on jaettu 2 osaan. Säiliön sisällä on erityinen Korroosionestoaine, joka estää myös kalkkiplakin ilmaantumisen, mikä hidastaa lämmitintä ja vähentää sen energiatehokkuutta. 

On erittäin kätevää, että kattilaa voidaan ohjata etänä Wi-Fi: n kautta käyttämällä erityisesti kehitettyä Egea Smart-ohjelmaa. Sen avulla voit etänä päälle ja pois päältä sähköinen vedenlämmitin, käyttämällä sitä tiukasti tarvittaessa ja taloudellisesti kuluttaa sähköä. 

Meidän verkkokaupasta, voit tilata tämän mallin vedenlämmitin 1 click, sekä virtaava kaasu sarakkeet, Sähkökattilat, ilmastointilaitteet, Lämpöpumput, patterit ja muut ilmasto - ja lämmityslaitteet johtaja Euroopan markkinoilla-TM Ferroli. Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita miellyttävään, houkuttelevaan hintaan sekä nopeita toimituksia mihin tahansa Suomen alueeseen. 
 

Shipping and payment

Delivery by Novaposhta

The speed of delivery to any branch of New mail in Ukraine is fixed by the operator, but usually does not exceed 1-3 calendar days.

In cash

Cash payment upon receipt of the goods.
Cash on delivery at Nova Poshta (you must have a passport or driver's license with you).

Visa и MasterCard

Payment for the order on the Privatbank card.
Delivery of goods is possible only after confirmation of payment.

Arviot (0)

Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei käännetty!
    Huono 
 Hyvä