10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa
Sähkökäyttöinen kattila TOR 18
Sähkökäyttöinen kattila TOR 6
Saatavana
768.49€
Sähkökäyttöinen kattila TOR 6. Photo 1 Sähkökäyttöinen kattila TOR 6. Photo 2 Sähkökäyttöinen kattila TOR 6. Photo 3
Sähkökäyttöinen kattila TOR 9
Saatavana
802.90€
Sähkökäyttöinen kattila TOR 9. Photo 1 Sähkökäyttöinen kattila TOR 9. Photo 2 Sähkökäyttöinen kattila TOR 9. Photo 3
Seinäasennettu sähkökattila LEB 12.0 kW
toimitus 5-7pv
1,102.61€
Seinäasennettu sähkökattila LEB 12.0 kW. Photo 1 Seinäasennettu sähkökattila LEB 12.0 kW. Photo 2 Seinäasennettu sähkökattila LEB 12.0 kW. Photo 3
Seinäasennettu sähkökattila LEB 18
toimitus 5-7pv
1,156.80€
Seinäasennettu sähkökattila LEB 18. Photo 1 Seinäasennettu sähkökattila LEB 18. Photo 2 Seinäasennettu sähkökattila LEB 18. Photo 3
Seinäasennettu sähkökattila LEB 24.0 kW
toimitus 5-7pv
1,196.85€
Seinäasennettu sähkökattila LEB 24.0 kW. Photo 1 Seinäasennettu sähkökattila LEB 24.0 kW. Photo 2 Seinäasennettu sähkökattila LEB 24.0 kW. Photo 3
Seinäasennettu sähkökattila LEB 6.0-TS (WF)
Seinäasennettu sähkökattila LEB 7.5 kW
Seinäasennettu sähkökattila LEB 9.0-TS (WF)

Sähköiset seinäkattilat, joiden toimitus Suomessa

Sähkökattila on lämmityslaitteiden tyyppi, jolla on ollut suuri kysyntä eri maiden kuluttajien keskuudessa yli vuosikymmenen ajan. Tällainen suosio johtuu useista sen myönteisistä piirteistä. Esimerkiksi Sähkökattilat eivät vaadi asennusta savupiippu, eivät aiheuta haitallisia päästöjä ja hajuja käytön aikana, ja on helppo asentaa.

Nykyaikaiset mallit tämäntyyppisten lämmityslaitteiden on tullut paljon luotettavampia, tehokkaampia ja edullisempia. Voit vierailla online luettelo e-ferroli.fi ja katso itse. Meillä on runsas valikoima laadukkaita Sähkökattilat eri kapasiteettia. Sinun täytyy vain valita sopivin yksikkö omien vaatimusten mukaan ja ostaa se.

Kiistattomia etuja Sähkökattilat

On tärkeää ostaa Sähkökattilat sekä omakotitaloon ja huoneistoon, että suurempiin kiinteistökohteisiin. Koska erilaisia malleja, joilla on laaja valikoima tehoja, tällaiset laitteet voidaan asentaa mihin tahansa huoneeseen ilman erityisiä ja lisälupia. Ja kompakti mitat voit sijoittaa sen mihin tahansa kätevään paikkaan seinälle ja vapauttaa lattiatilaa.

Jos puhumme erityisiä etuja, jonka vuoksi se kannattaa ostaa sähkökattilan, se kannattaa asunnon seuraavista:

  • Huoneen nopea lämmitys. Sähkökattilat on helppo asentaa lämmitysjärjestelmään. Useimmat mallit on jo varustettu kiertovesipumpulla, varoventtiileillä ja muilla lisäyksillä. Lämmönvaihtimen tehokkaan toiminnan ansiosta lämmitysjärjestelmän vesi lämpenee nopeasti ja tasaisesti.
  • Talous. Sähkökattilat erottuvat kaikentyyppisten lämmityslaitteiden kanssa mahdollisimman vähän taloudellisia kustannuksia lämmitykseen. Taloudellinen energiankulutus sekä sisäänrakennettu automaatio mahdollistavat huomattavasti vähemmän rahaa lämmitykseen kuin neste-tai kaasukattilaan.
  • Saatavuus. Alhainen hinta pienillä mitoilla ja suurella teholla on yksi tärkeimmistä eduista. Lisäksi sähkökattila on yksinkertaistettu muotoilu, jonka vuoksi se ei vaadi usein huoltoa.

Voit myös tutustua erityispiirteisiin online-luettelossamme tai puhelimitse johtajilta.

Miten valita sähkökattilan

Suomen virallinen Ferroli - verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman moderneja sähkölämmityskattiloita. Ostaa optimaalinen malli Laaja valikoima erityisiä vaatimuksia, suosittelemme ensinnäkin, alkaen teho laitteen. Pääsääntöisesti 1 kW on verrattavissa 10-15 m2. Siksi asunto, jonka pinta-ala on 60-80 m2, tarvitset 6-9 kW kattilan.

Tärkeitä valintakriteerejä ovat myös sisäiset laitteet, ohjelmiston toimivuus ja hinta. Jos tarvitset ammattiapua valinnassa sähkökattilan päälle e-ferroli.fi , ota yhteyttä johtajiimme verkossa tai puhelimitse. Pätevät asiantuntijat antavat tarvittavat tiedot ja suosittelevat optimaalisia malleja tarpeidesi mukaan.

Liikkeestämme voit ostaa myös seuraavat tuotteet: lämpopumput, pellettitakka, takkoja, sähkökattilakaasukattila, lämpöpatteri, ilmastointilaitteetlämminvesivaraajat