10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa
Tarjous Calypso 100l pystysuora sähkökattila
Saatavana
185.50€ 220.72€
Calypso 100l pystysuora sähkökattila . Photo 1 Calypso 100l pystysuora sähkökattila . Photo 2 Calypso 100l pystysuora sähkökattila . Photo 3
Tarjous Calypso HO vaakasuora sähkökattila 100l
Saatavana
187.09€ 213.28€
Calypso HO vaakasuora sähkökattila 100l. Photo 1 Calypso HO vaakasuora sähkökattila 100l. Photo 2
Tarjous Kombikattila ECOUNIT F 100-1C
Saatavana
667.33€ 725.39€
Kombikattila ECOUNIT F 100-1C. Photo 1 Kombikattila ECOUNIT F 100-1C. Photo 2 Kombikattila ECOUNIT F 100-1C. Photo 3
Sähköinen vedenlämmitin TITANO STEATITE 100 VE
Tarjous TITANO TWIN 100 Sähköinen vedenlämmitin kaksoissäiliöllä Blueforever-lämmityselementti 1,8 kW

Varastointi lämminvesivaraaja 100l ovat suosituin ratkaisu lämpimän tai kuuman veden tuottamiseen koteihin, toimistoihin sekä kaupallisiin ja jopa pieniin teollisuustiloihin. On olemassa erilaisia malleja, joilla voidaan kattaa erilaiset lämpimän veden tarpeet.
Suurelle, vähintään 5 hengen perheelle tai pienelle yritykselle ihanteellinen ratkaisu on lämminvesivaraaja 100l. Se pystyy tuottamaan kuumaa vettä ympäri vuorokauden ja säästää lämmityskustannuksissa. Ennen kuin ostat 100 litran lämminvesivaraaja, kannattaa tutustua sen etuihin.

100 litran vedenlämmittimen edut

Säästöjen kannalta edullisimmat ovat 100 litran lämminvesivaraaja. Tämä johtuu siitä, että sähkönkulutuksen ero 80- ja 100-litraisilla säiliöillä varustettujen mallien välillä ei ole merkittävä, mutta kun lasketaan yhden vesilitran lämmityksen hinta, käy ilmi, että se on alhaisempi jälkimmäisessä mallissa.

Lisäksi 100 litran lämminvesivaraaja hyödyt ovat:

  • Täysi kuuman veden tarjonta. Sadan litran laite mahdollistaa 2-3 ihmisen suihkun peräkkäin, se sopii pieneen hotelliin, leipomoon, pieneen tuotantopajaan ja niin edelleen;
  • Helppokäyttöisyys. On laitteita, joissa on elektroninen tai mekaaninen ohjaus. Jokaisessa niistä voit asettaa halutun veden lämpötilan, jonka saavuttaessa laite sammuu automaattisesti.

Miten valitsen lämminvesivaraaja 100l?

Enemmän kuin laaja nykyaikaisten liikkeiden tuotevalikoima voi hämmentää kokeneintakin ostajaa. Ennenostaa tämä tai tämä 100 litran vedenlämmitinmalli, sinun on määriteltävä selkeästi valintakriteerit itsellesi. Erityisesti:

  • Ostobudjetti (hinnat voivat vaihdella huomattavasti toiminnallisuuden mukaan);
  • Ulkonäkö (on lieriömäisiä, pitkänomaisia ​​ja suorakaiteen muotoisia);
  • Asennusmenetelmä (on kätevintä, jos laite voidaan asentaa sekä pysty- että vaakasuoraan);
  • Virtalähteen tyyppi (sähköä pidetään yleisimpänä ja siksi suosituimpana);
  • Tuotemerkki (on turvallisinta ostaa tuotteita tunnetuilta tuotemerkeiltä, ​​kuten Ferroli).

Lämmitys- ja ilmastointilaitteiden kansainvälisen markkinajohtajan Ferrolin lämminvesivaraaja 100 l (sekä muut mallit) on tunnettu kestävyydestään, siististä ulkonäöstään ja käyttäjäystävällisestä, intuitiivisesta ohjausjärjestelmästään. Tämän tuotemerkin tuotteissa on malleja, joissa on mekaaninen, kosketus ja elektroninen ohjaus.

Kaikki Ferroli lämminvesivaraaja 100 l (myös edulliset mallit) on varustettu erityisellä oikosulkusuojauksella. Säiliöt on pinnoitettu sisäpuolelta erityisellä korroosionestoaineella, minkä ansiosta säiliöstä ei vuoda ruosteista vettä vuosienkaan jälkeen.

Mistä tilata lämminvesivaraaja 100 l suurimmalla mahdollisella voitolla?

Verkkokauppamme tarjoaa erinomaisen valikoiman Ferroli-laitteita. Lämminvesivaraaja 100l hinta ovat demokraattisia. Nopea toimitus kaikkialle Suomeen mahdollistaa sen, että jokainen asiakas voi ostaa valitsemansa mallin edullisesti ja asentaa sen vain muutaman päivän kuluttua ostosta.

Verkkokaupastamme voit ostaa myös muita Ferroli-tuotteita: