10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa

Calypso 100l pystysuora sähkökattila SÄHKÖLÄMMITIN KESKIPÄINEN KAPASITEETTI

  • Tuotekoodi: E400N0KA
Tehoa 1500
  • Saatavuus: Varastossa
185.50€ 220.72€

  • Ex Tax: 149.60€
Tilaa 1 klikkauksella
Soitamme sinulle takaisin saadaksemme lisätietoja
Kampanjan loppuun asti
Soita +37123009390 ja pyydä asennusarvio.

Kuvaus

Calypso 100L sähkökattila pystysuora sähkölämmitin keskiteholla 

Lämpö – ja ilmastointilaitteiden johtajan-TM Ferrolin Calypso electric-vedenlämmitin on yksi parhaista ratkaisuista lämpimän veden toimittamiseen koti-ja liiketiloihin. Se on yksinkertainen, luotettava ja kestävä. Kuten kaikki Ferroli-tuotteet, tämä lämmitin läpäisi monivaiheisen laadunvalvonnan ennen myyntiä 

Calypso-sähkökiuas on varustettu pistokkeella ja se on käyttövalmis. Sen lämmityselementti on valmistettu kuparista, mikä tarkoittaa, että se ei tummu, ruostu ja heikkene pitkään. Lisäksi kupari on inertti materiaali, joka ei vaikuta kuumennetun nesteen fysikaalis-kemialliseen koostumukseen ja ominaisuuksiin. 

Laajennetun magnesiumanodin ja laipassa olevan lämmityselementin ansiosta laite lämmittää veden nopeasti ja tehokkaasti haluttuun lämpötilaan. Ylikuumenemisen välttämiseksi malli on varustettu kapillaaritermostaatilla. 

Tilava 100 litran säiliö on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja suojattu kosteudelta erityisellä silikonipinnoitteella. Kiuas kiinnitetään tukilaipalla, jossa on viisi pulttia. Lieriömäisen muodon ja valkoisen värin ansiosta laite sopii saumattomasti ympäröivään tilaan ja on sopusoinnussa muiden laitteiden, LVI-ja huonekalujen kanssa. 

Verkkokaupastamme löytyy Calypso-kattila 100 litralle sekä muut tämän mallivalikoiman vedenlämmittimet. Lisäksi verkkokaupastamme voit ostaa ferolli-brändin lämpöpattereita, lämpöpumppuja, ilmalämpöpumppuja
 

Shipping and payment

Delivery by Novaposhta

The speed of delivery to any branch of New mail in Ukraine is fixed by the operator, but usually does not exceed 1-3 calendar days.

In cash

Cash payment upon receipt of the goods.
Cash on delivery at Nova Poshta (you must have a passport or driver's license with you).

Visa и MasterCard

Payment for the order on the Privatbank card.
Delivery of goods is possible only after confirmation of payment.

Arviot (0)

Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei käännetty!
    Huono 
 Hyvä