10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa

TITANO TWIN 50 Sähköinen vedenlämmitin kaksoissäiliöllä Blueforever-lämmityselementti 1,8 kW Kompakti sähköinen vedenlämmitin kaksoissäiliöllä - wi-fi

  • Tuotekoodi: GRZ54DKA
Säiliön tilavuus 50
Lämmitysaika 'T 35 °C 59'
ERP-luokka B
Nettopaino 25,1
Korkeus 991
Lämmityselementin teho 1,8
Leveys 462
Syvyys 274
  • Saatavuus: toimitus 5-7pv
298.89€ 342.24€

  • Ex Tax: 241.04€
Tilaa 1 klikkauksella
Soitamme sinulle takaisin saadaksemme lisätietoja
Kampanjan loppuun asti
Soita +37123009390 ja pyydä asennusarvio.

Kuvaus

TITANO TWIN 50 sähköinen vedenlämmitin kaksinkertainen säiliö 

Suositun italialaisen Ferroli-tuotemerkin vedenlämmitin auttaa lämmittämään veden nopeasti ja tehokkaasti haluttuun lämpötilaan. Laite soveltuu yhtä hyvin sekä kotiin (kotitalous) että kaupallisiin tarkoituksiin. Tilavasta 50 litran säiliöstä huolimatta tuotteessa on kompaktit mitat ja lakoninen sylinterimäinen muoto. Se voidaan asentaa mihin tahansa: pannuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen, WC: hen, keittiöön tai kotitalous-tai kodinhoitohuoneisiin. 

Kattila on suunniteltu sisäasennukseen pysty-tai vaaka-asentoon. Malli on helppo asentaa ja sillä on 5 vuoden takuu valmistajalta. 

Tämä vedenlämmitin voi lämmittää jopa 50 litraa vettä ja pitää lämpötilan saavutettuna pitkään. Tehokkaampaa varastointia varten säiliö on jaettu 2 konttiin (kontit). Niiden sisäpinta on käsitelty erityisellä yhdisteellä, joka poistaa korroosiota, halkeamia ja muita vaurioita säiliöön ja estää myös kalkkiplakin esiintymisen. 

Sähkökiuas on varustettu kätevällä, intuitiivisella elektronisella ohjauksella, joka perustuu Egea Smart-ohjelmaan. Se voidaan kytkeä päälle ja pois päältä etänä (Wi-Fi) - tämä ei vain yksinkertaistaa laitteen käyttöä, mutta voit myös taloudellisesti lähestyä veden lämmitys. 

Verkkokaupassamme on erinomainen valikoima vedenlämmittimiä, sähkökattiloita, kaasupylväitä sekä patteriparistoja ja muita lämmitys-ja ilmastointilaitteita, jotka ovat korkealaatuisia kohtuulliseen hintaan. 
 

Shipping and payment

Delivery by Novaposhta

The speed of delivery to any branch of New mail in Ukraine is fixed by the operator, but usually does not exceed 1-3 calendar days.

In cash

Cash payment upon receipt of the goods.
Cash on delivery at Nova Poshta (you must have a passport or driver's license with you).

Visa и MasterCard

Payment for the order on the Privatbank card.
Delivery of goods is possible only after confirmation of payment.

Arviot (0)

Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei käännetty!
    Huono 
 Hyvä