10:00 - 19:00
Seitsemän päivää viikossa

Lämpöpumppu jaettuun asennukseen kattilan kanssa 240 litraa OMNIA ST 3.2 12 T Käännettävä split-lämpöpumppu, jossa on DC-invertterikompressori ja integroitu vedenlämmitin

  • Tuotekoodi: 0XHUCSWA
Lämpövoima 12,1
  • Saatavuus: Varastossa
11,249.78€

  • Ex Tax: 9,072.40€
Tilaa 1 klikkauksella
Soitamme sinulle takaisin saadaksemme lisätietoja
Soita +358417121058 ja pyydä asennusarvio.

Kuvaus

-Uusi valikoima lämpöpumppujen split-järjestelmiä Full Inverter R32-kylmäainekaasulla, jonka ympäristövaikutukset ovat vähäiset.

-Valikoima koostuu ulkoyksiköstä, jossa on jäähdytyspiirin tärkeimmät osat ja joka on yhdistetty sisäyksikköön kylmäaineputkilla.

-Sisäyksikkö sisältää lämmönlähdevesipiirin pääkomponentit, johon on esiasennettu kiertovesipumppu, paisuntasäiliö ja integroitu vedenlämmitin.

-Sisäyksikkö on varustettu myös sähkölämmittimellä, jonka teho on 3 kW yksivaiheisissa malleissa ja 6 kW kolmivaiheisissa malleissa.

-OMNIA ST 3.2 -mallit eroavat OMNIA S 3.2 -malleista siinä, että niissä on sisäänrakennettu käyttövesisäiliö, joka sijaitsee suoraan sisäyksikössä.

-4-10 kW:n malleissa on 190 litran ja 12-16 kW:n malleissa 240 litran lämminvesivaraaja. Tähän vedenlämmittimeen voidaan asentaa sähköinen lisälämmitin (toimitetaan erikseen) tai aurinkolämpökeräin (toimitetaan erikseen).

-Jaetun järjestelmän asentamisen etuna on myös se, että jäätymisongelmalta vältytään jopa kylmimmissä lämpötiloissa ja ilman sähköä. Kaikki yksiköt täyttävät pienten ja keskisuurten järjestelmien äärimmäiset talvi- ja kesäilmastointivaatimukset, ja ne voivat tuottaa kuumaa vettä jopa 65 °C:n lämpötilaan asti, joten ne soveltuvat lähes kaikkiin lämmitysjärjestelmiin, olivatpa ne sitten lattialämmitys-, puhallinkonvektori- tai patterijärjestelmiä.

-Uusi Ferroli Full Inverter -malli käyttää tasavirta-invertterimodulaatiota lämpöpumpun kolmeen tärkeimpään virtaa kuluttavaan komponenttiin eli kompressoriin, puhaltimeen ja pumppuun.

-Tämä mahdollistaa hajautetun tehon moduloinnin seuraamalla tarkasti lämpökuormaa, mikä tarjoaa erittäin korkean energiatehokkuuden ja merkittäviä energiansäästöjä loppukäyttäjälle.

-Lisäksi Ferrolin täydellinen invertterirakenne vähentää syöttövirtaa, mikä estää verkkovirran vaihtelut. Melutaso on yksi markkinoiden alhaisimmista, joten sitä voidaan käyttää järjestelmän ainoana lämmönlähteenä.

Shipping and payment

Delivery by Novaposhta

The speed of delivery to any branch of New mail in Ukraine is fixed by the operator, but usually does not exceed 1-3 calendar days.

In cash

Cash payment upon receipt of the goods.
Cash on delivery at Nova Poshta (you must have a passport or driver's license with you).

Visa и MasterCard

Payment for the order on the Privatbank card.
Delivery of goods is possible only after confirmation of payment.

Arviot (0)

Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei käännetty!
    Huono 
 Hyvä