10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa

Lämpöpumppu jaettua asennusta varten OMNIA S 3.2 16 Käännettävä split-lämpöpumppu, jossa on DC-invertterikompressori

  • Tuotekoodi: 0XHKGSWA
Lämpövoima 15,9
  • Saatavuus: Varastossa
6,371.01€

  • Ex Tax: 5,137.91€
Tilaa 1 klikkauksella
Soitamme sinulle takaisin saadaksemme lisätietoja
Soita +37123009390 ja pyydä asennusarvio.

Kuvaus

Lämpöpumppu split-asennukseen OMNIA s 3.2 16

Yksi Ferroli Full invertteri lämpöpumppujen keskeisistä ominaisuuksista on invertteritekniikan käyttö, jonka avulla voit säätää asennuksen tehoa lämpökuormituksen mukaan. Tämän ansiosta saavutetaan korkea energiatehokkuus sekä merkittävät energiansäästöt. Lisäksi täydellisen invertterin suunnittelussa vältetään vaihtelut sähköverkossa ja lisätään kaikkien komponenttien luotettavuutta.
 
Toinen tärkeä ominaisuus on R32-kylmäaineen käyttö, joka on ympäristöystävällisempi kuin monet muut lämpöpumpuissa käytettävät kylmäaineet. Näin voidaan paitsi vähentää energiakustannuksia myös edistää ympäristön säilymistä.
 
Ferrolin Omnia s 3.2 16-lämpöpumppujen kompakti ja toimiva rakenne tekee niiden asentamisesta ja integroimisesta helppoa muihin lämmitys-ja jäähdytysjärjestelmiin. Tämä tekee niistä ihanteellisen valinnan käytettäväksi eri tiloissa-asunnoista ja omakotitaloista toimistoihin ja ostoskeskuksiin.
 
Lisäksi täyden invertterin Ferroli-sarjan Omnia s 3.2 16-lämpöpumppu on varustettu automaattisella toimintatilan vaihtamisella lämmityksen ja jäähdytyksen välillä. Tämä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää sekä huoneiden lämmittämiseen kylmänä vuodenaikana että viileän mikroilmaston luomiseen kuumina kesäpäivinä.
 
Asennus on erittäin hiljainen ja sen melutaso on markkinoiden alhaisimpia.
 
OMNIA s 3.2 16-erillislaitoksen käännettävän lämpöpumpun yksi tärkeimmistä eduista on sen korkea energiatehokkuus. Tämä tarkoittaa, että se kuluttaa paljon vähemmän energiaa kuin perinteiset Lämmitysjärjestelmät, mikä johtaa merkittäviin sähkönsäästöihin ja ympäristöystävällisempään toimintaan. Lisäksi tällainen pumppu voi toimia laajalla lämpötila-alueella-sitä voidaan käyttää sekä tilojen lämmitykseen että jäähdytykseen.

Tämä DC-invertterikompressorilla varustettu asennus on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja energiatehokasta lämmitys-ja jäähdytysjärjestelmää. Se tarjoaa korkean tuottavuuden ja energiansäästön lisäksi ympäristöystävällisen ja käytännöllisen ratkaisun kaikentyyppisiin asuntoihin.

Shipping and payment

Delivery by Novaposhta

The speed of delivery to any branch of New mail in Ukraine is fixed by the operator, but usually does not exceed 1-3 calendar days.

In cash

Cash payment upon receipt of the goods.
Cash on delivery at Nova Poshta (you must have a passport or driver's license with you).

Visa и MasterCard

Payment for the order on the Privatbank card.
Delivery of goods is possible only after confirmation of payment.

Arviot (0)

Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei käännetty!
    Huono 
 Hyvä