10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa

Lämpöpumppu ulkoasennukseen OMNIA M 8 8,4 kW ULKOLÄMPÖPUMPPU KÄÄNTYVÄ

  • Tuotekoodi: 2CP000CF
Lämpövoima 8,40
Hydrauliset liitännät 1”1/4
Vedenkulutus 14445
Kompressorien lukumäärä / jäähdytyspiirien lukumäärä 1/1
Paisuntasäiliön tilavuus 5
Veden varoventtiilin kalibrointi 3
Minimi vesipitoisuus järjestelmässä 25
Jäähdytysnesteen tyyppi R32
Kylmäainetäyttö 1.4
Äänitehotaso lämmityksen aikana 61
Äänitehotaso jäähdytyksessä 61
  • Saatavuus: Varastossa
5,590.79€

  • Ex Tax: 4,508.70€
Tilaa 1 klikkauksella
Soitamme sinulle takaisin saadaksemme lisätietoja
Soita +37123009390 ja pyydä asennusarvio.

Kuvaus

OMNIA M 8 yksivaiheinen lämpöpumppu

Tunnetun italialaisen tuotemerkin Omnia M 8-yksivaiheinen pumppu edustaa sarjaa "ilma-vesi" - luokan lämmityslaitteita. Se toimii turvallisella, ympäristöystävällisellä R32-kaasulla eikä saastuta ympäristöä. Laite on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Se lämmittää tai jäähdyttää (olosuhteet) ilmaa koti -, teollisuus-ja liiketiloissa.

Laite asennetaan rakennuksen ulkopuolelle ja sillä voidaan lämmittää vettä jopa 65-asteiseksi. OMNIA M 8: aa, kuten muitakin malleja, voidaan käyttää lämpöpattereissa, tuulettimien keloissa ja kotitalouskäyttöön tarkoitetun veden lämmittämiseen ulkokattilan avulla.

Lämpöpumppu toimii tasavirtaa käyttävän invertterikompressorin pohjalta. Tämä malli säätelee itsenäisesti toimitettua tehoa, joka on erittäin kätevä. Laite myydään yhdessä hydraulisen pakkauksen kanssa, jonka kaikki osat on asennettu erittäin yksinkertaisesti.

Kuten muutkin tämän sarjan edustajat, OMNIA M 8 on energiatehokas ja tuottaa mahdollisimman vähän melua työskennellessään. Tämän vuoksi sitä voidaan käyttää erillisenä generaattorina tai yhdistettynä muihin lämmönlähteisiin (esimerkiksi kattila, sähkölämmitin).

Mallissa on lämpötila-anturi, joka asennetaan lämpöpumpun asennuksen yhteydessä. Pumpussa on myös sisäänrakennettu anturi, joka näyttää ilman lämpötilan ulkona. Näin voit antaa ilmastoinnin säätö ja asettaa lämpötilan lämmitys tai jäähdytys ilmaa.

Laitteen asentamiseksi tarvitaan vain hydraulisia sekä sähköliitäntöjä. Tarvittaessa on mahdollista liittää useita lohkoja sarjaan (1-6), joista yksi valitaan "pääksi".

Shipping and payment

Delivery by Novaposhta

The speed of delivery to any branch of New mail in Ukraine is fixed by the operator, but usually does not exceed 1-3 calendar days.

In cash

Cash payment upon receipt of the goods.
Cash on delivery at Nova Poshta (you must have a passport or driver's license with you).

Visa и MasterCard

Payment for the order on the Privatbank card.
Delivery of goods is possible only after confirmation of payment.

Arviot (0)

Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei käännetty!
    Huono 
 Hyvä