10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa

Alumiininen jäähdytin 98x432x2400mm (tulppien ja kiinnikkeiden kanssa) KORKEAN SUORITUSKYVYN ALUMIINIJÄTEIMET (300 mm keskeltä keskelle)

  • Tuotekoodi: pol.350x30
Mitat (LxKxS) 2400х432х98
Lämmönsiirto-osio lämpötilassa t = 50 ° С 2640
Jakson tilavuus 9,3
Lämmitetty alue 26
  • Saatavuus: Varastossa
431.98€ 477.39€

  • Ex Tax: 348.37€
Tilaa 1 klikkauksella
Soitamme sinulle takaisin saadaksemme lisätietoja
Kampanjan loppuun asti
Soita +37123009390 ja pyydä asennusarvio.

Kuvaus

Alumiini jäähdytin 98x432x2400 mm (tulpat ja kiinnikkeet) 

Ferroli-brändin tyylikäs, lakoninen lämpöpatteri sopii saumattomasti mihin tahansa ympäristöön sisustuksen tyylistä, muotoilusta ja väreistä riippumatta. Sen käytön tärkeimmät edut ovat korkea lämmönsiirto (lämpöhyötysuhde), joka saavutetaan suurella säteilykertoimella ja suurella säteilylevyjen alueella. 

Tämä malli on valmistettu erityisestä terminen metalliseos, joka on minimaalinen terminen inertia. Tämä tarkoittaa, että akku lämpenee nopeasti ja vapauttaa tehokkaasti lämpöä ympäröivään tilaan. 

Jäähdyttimen rakenne koostuu kiinteästä alumiinista, joka on valmistettu korkealaatuisesta alsi9cu En AB-46100-metalliseoksesta. Jäähdytintuotannossa käytettiin UNI EN 1676-standardin mukaista korkeapainevalutekniikkaa. 

Kaikki akut on ryhmitelty teräsnippuihin, jotka on peitetty sisäpuolelta erityisellä korroosionestoaineella. Akkukennojen välissä oleva vapaa tila täytetään paroniitista valmistetulla kuumuutta kestävällä tiivisteellä. Koska jäähdytin on maalattu anaforeesitekniikalla korkeassa lämpötilassa (150 astetta), se säilyttää houkuttelevan ulkonäön pitkään. 

Meidän E-ferroli verkkokaupassa.Voit myös tilata tämän alumiinipatterin sekä Lämpöpumput, vedenlämmittimet, ilmalämpöpumput ja muut merkkituotteiden ilmastointilaitteet edulliseen ja edulliseen hintaan. 
 

Shipping and payment

Delivery by Novaposhta

The speed of delivery to any branch of New mail in Ukraine is fixed by the operator, but usually does not exceed 1-3 calendar days.

In cash

Cash payment upon receipt of the goods.
Cash on delivery at Nova Poshta (you must have a passport or driver's license with you).

Visa и MasterCard

Payment for the order on the Privatbank card.
Delivery of goods is possible only after confirmation of payment.

Arviot (0)

Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei käännetty!
    Huono 
 Hyvä