10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa

Lämpöpumppu jaettuun asennukseen kattilan kanssa 240 litraa OMNIA ST 3.2 14 Split-järjestelmän kääntyvä lämpöpumppu, jossa on DC-invertterikompressori ja integroitu vedenlämmitin.

  • Tuotekoodi: 0XHTESWA
Lämpövoima 14,5
  • Saatavuus: Varastossa
9,032.63€

  • Ex Tax: 7,284.38€
Tilaa 1 klikkauksella
Soitamme sinulle takaisin saadaksemme lisätietoja
Soita +37123009390 ja pyydä asennusarvio.

Kuvaus

Lämpöpumppu split-järjestelmään kattilalla 240 L OMNIA ST 3.2 14

Lämpöpumppu 240 litran kattilalla kuuluu Full invertteri split-järjestelmän uuteen linjaan. Mallin kiistaton etu on korkea hyötysuhde, vähentynyt käynnistysvirta, alhaiset energiankulutuskustannukset sekä vähäinen ympäristövaikutus ympäristöystävällisen kylmäaineen R32 ansiosta.
 
Kalusto koostuu ulkoisista ja sisäisistä säiliöistä. Ensimmäinen sisältää osia kylmäketjun, ja toinen sisältää osia vesipiirin (kiertovesipumppu, paisuntasäiliö, sisäänrakennettu lämmityselementti).

Tämä on yksivaiheinen malli, joka sopii erinomaisesti asuntojen ja omakotitalojen lämmitykseen ja jäähdytykseen. Siinä säädetään mahdollisuudesta kuumentaa vettä jopa 65 ° C : seen ja sen jakautumisesta yhteen tai eri analyysipisteeseen. Vedenlämmittimen tilavuus on 240 litraa, joka sopii 3 tai useamman henkilön perheelle. Suurin lämpöteho on 14,4 kW, joka riittää mukavaan suihkuun tai kylpyyn.
 
Lisäksi on mahdollista liittää aurinkokeräin tai sähkölämmitin (ostetaan erikseen). Tätä lämpöpumppua voidaan käyttää yhdessä lattialämmitysjärjestelmän, pattereiden ja muiden laitteiden kanssa.


 

Shipping and payment

Delivery by Novaposhta

The speed of delivery to any branch of New mail in Ukraine is fixed by the operator, but usually does not exceed 1-3 calendar days.

In cash

Cash payment upon receipt of the goods.
Cash on delivery at Nova Poshta (you must have a passport or driver's license with you).

Visa и MasterCard

Payment for the order on the Privatbank card.
Delivery of goods is possible only after confirmation of payment.

Arviot (0)

Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei käännetty!
    Huono 
 Hyvä