10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa
Mikä ilmastointilaite on parempi
Kun valitset uuden split-järjestelmän, jokainen ostaja haluaa ostaatehokkain ilmastointilaite. Tärkeimmät valintakriteerit voivat olla:
 • huoneen alue;
 • toimiva;
 • teho;
 • hinta;
 • yksilölliset vaatimukset ja toiveet.
Tämä herättää kysymyksen -mikä ilmastointilaite on parempi? Tässä artikkelissa yritämme ymmärtää tätä aihetta. Harkitsemme:
 • kuinka valitaparas ilmastointilaite tietylle asuntotyypille;
 • mihin malleihin on kiinnitettävä huomiota työskennellessäsi pakkasessa;
 • Kannattaako toiminnallisuudesta maksaa liikaa ja mistä voit säästää?

Paras ilmastointilaite kesämökille, omakotitalo, mökki

Viimeisten 20 vuoden aikana split-järjestelmät ovat mullistaneet täysin kohtuuhintaisen sisämukavuuden käsitteen. Kun ulkona on vähäistä pakkasta, on paljon helpompi ja halvempi ostaatehokas ilmastointilaite lämmitykseen kalliin lämmitysjärjestelmän asentamisen sijaan kaasua tai sähkökattilat. Sen avulla voit nopeasti nostaa sisälämpötilaa talvella ja jäähdyttää ilmaa mahdollisimman lyhyessä ajassa kuumalla kesällä.

Tässä on vinkkejä sen löytämiseen parhaat ilmastointilaitteet dachalle:

 • Sähkömoottorin tyyppi. Huolimatta tekniikan edistymisestä, monet yritykset valmistavat edelleen ilmastointilaitteita, joissa on lineaarinen kompressori niiden alhaisten kustannusten vuoksi. Ne toimivat täydellä teholla ja sammuvat, kun asetettu lämpötila saavutetaan, ja kun se laskee, sykli toistuu. Sellainenlaitteet ei voi ylpeillä alhaisilla melutasoilla ja kuluttaa paljon sähköä, mikä kompensoi säästöjä niiden hinnassa. Siksi on aina parempi valita nykyaikaiset invertterimallit.
 • Lämpötilan kynnys. Pohjoisten alueiden asukkaille on tärkeää ottaa huomioonparas ilmastointilaite, töissäpakkasen lämpötiloissa ilmaa. Tässä on kuitenkin myös vivahde. Jotkut valmistajat ilmoittavat vähimmäiskäyttölämpötilan rajaksi miinus 25-35 °C. Itse asiassa tällainen ilmastointilaite pysyy tehottomana jopa -10 °C:ssa. Ja laitteet, jotka toimivat täydellisesti kovissa pakkasissa, ovat liian kalliita eivätkä välttämättä maksa itseään. Kohtalaisen talven aikana valitse malleja, jotka voivat toimia -15 °C:ssa. Kylmemmillä ja pidemmillä talvilla on parempi antaa etusija pellettikattilat tai lämpöpumput.
 • Tehoa. Jokaisella ilmastointilaitteen mallilla on tietty luokka, joka osoittaa huoneen tehon ja enimmäisalueen, jossa se voi toimia tehokkaasti. Pääsääntöisesti 1 kW teho voidaan rinnastaa 10 m²: iin (arvo voi vaihdella riippuen ikkunoista aurinkoisella puolella, ihmisten ja kodinkoneiden lukumäärästä huoneessa). Siksi tee laskelmat ja valitseilmastointilaite, paras tietylle huoneelle ei ole vaikeaa.

Mitkä ilmastointilaitteet valita asuntoon

On syytä ymmärtää, että monoblokki-, kanava- ja mobiiliilmastointilaitteita käytetään erittäin harvoin asuntoon asennettaessa. Klassisilla split-järjestelmillä on eniten kysyntää. Niillä on seuraavat edut:

 • korkein energiatehokkuus;
 • kyky työskennellä pakkasessa;
 • vähimmäismelutaso;
 • asennuksen yksinkertaisuus;
 • kätevä vähentäminen;
 • edulliseen hintaan.

Valita paras ilmastointilaite jäähdytykseen ja asunnon lämmittämiseen riittää, että kiinnität huomiota seuraaviin kriteereihin:

 • Huoneen/tilojen pinta-ala.Tällaisia ​​jaettuja järjestelmiä on 7 pääluokkaa - 05, 07, 09, 12, 18, 24 ja 36.Mallit On tärkeää valita kolme ensimmäistä luokkaa asennettavaksi erilliseen huoneeseen, jonka pinta-ala on 15-26 m². Tehokkaammissa malleissa (erityisesti 18- ja 24-luokat) on korkea jäähdytysteho ja ne pystyvät jäähdyttämään tehokkaasti koko asunnon (jopa 50-70 m²).
 • Lämpövoima. On tärkeää, että ilmastointilaite riittää lämmittämään huoneen kylmänä vuodenaikana. Lämpöteho lasketaan myös huoneen koon, laitteiden lukumäärän ja muiden parametrien mukaan. Jos asunto on liian suuri, mutta ei ole halua tai mahdollisuutta asentaa täyttä lämmitysjärjestelmää kattilalla, voit ostaa sähkön lämmityspatterit. Yhdessä ilmastointilaitteen kanssa ne mahdollistavat miellyttävän lämpötilan ylläpitämisen huoneessa pienin taloudellisin kustannuksin.
 • Brändi. Nykyään löydät monia split-järjestelmiä valmistavia yrityksiä. Mutta ne, jotka ovat vakiinnuttaneet asemansa markkinoilla ja herättäneet käyttäjien luottamusta, voidaan laskea yhdellä kädellä. Ferroli on yksi parhaista tuotemerkeistä ilmastointilaitteiden valmistuksessa. Tämä valmistaja tarjoaa innovatiivisia ja mielenkiintoisia ratkaisuja asuntojen lämmittämiseen/jäähdyttämiseen, jotka yllättävät kustannuksillaan miellyttävästi. Lisäksi jokaisessa Ferroli-ilmastointilaitteessa on tyylikäs ja moderni muotoilu, joka sopii hyvin yhteen eri sisustuksiin.

Voit oppia lisää Ferroli-ilmastointilaitteiden valikoimasta sivulta “Ilmalämpöpumput”. Tarjoamme vain virallisia ja sertifioituja tuotteita, nopeat toimitukset kaikkialle Eurooppaan ja pätevää tukea erikoistuneista asiantuntijoilta. Myös valikoimastamme voit valita minkä tahansa vedenlämmittimet, mukaan lukien kaasua, kompakti, yhdistetty, pystysuora ja vaakasuoraan.

Comments

Write Comment