10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa
Ferroli - ilmastointilaitteiden vertailu
TO Ilmastointilaitteet ovat laitteita, joita käytetään usein paitsi jäähdyttämiseen myös huoneen lämmittämiseen. Tämä johtuu siitä, että he:
 • työstää -15 °C:seen asti;
 • helppo asentaa;
 • energiatehokas;
 • puhdistaa ilmaa;
 • kaukosäädintoiminto Wi-Fi:n kautta;
 • edullinen.

Tässä artikkelissa teemme ilmastointilaitteiden vertailu Ferroli - tuotemerkki, nimittäin kaksi suosituinta linjaa GIADA ja AMBRA. Katsotaanpa, mitä vaihtoehtoja markkinoilla on saatavilla ja miten ne eroavat toisistaan.

Ilmastointilaitteiden mallien vertailu Ferrari

Klo ilmastointilaitteiden vertailu markkinoilla Ferroli erottuu edistyneistä ilmastointiratkaisuistaan. He käyttävät tuotannossaan energiaa säästävää tekniikkaa ja invertterikompressoria, joiden ansiosta voit jäähdyttää ja lämmittää ilmaa säästäen energiaa.
Jo svertaa ilmastointilaitteita Ferroli, voit huomata, että kaikissa malleissa käytetään modernia R32-kylmäainetta, joka on 3 kertaa ympäristöystävällisempi kuin muut jäähdytysnesteet.

Niitä voidaan käyttää myös huoneen lämmittämiseen, mutta tehokkaimmin ne ovat -10-15°C:een asti. Vakavammille pakkasille on parempi ostaa lisäksi muita laitteita: pelletti, kaasua tai sähkökattilat, lämmityspatterit tai lämpöpumput.

Mitä eroa Ferroli-merkkisten mallien välillä on? Vastataksemme tähän kysymykseen, suosittelemmevertaa ilmastointilaitteen ominaisuuksia.

Ilmastointilaitteet GIADA sarja

 • Kokoonpano. Pesitetään neljässä suosituimmassa luokassa - 9, 12, 18 ja 24. Mitä korkeampi luokka, sitä suurempi teho ja pinta-alaHän Voi olla työskennellä mahdollisimman tehokkaasti. Näin ollen mallivalikoiman avulla voit helposti valita parhaan vaihtoehdon sekä pieneen huoneeseen tai huoneistoon että omakotitaloon tai mökkiin.
 • Esitys. GIADA-sarjan ilmastointilaitteilla on korkea maksimilämpöteho javiilennyskapasiteetti. Arvot ovat lähes identtiset keskenään. Esimerkiksi GIADA 9 -mallissa jäähdytysteho on 3,39, a lämmitys–3,369. GIADA 24:ssä nämä parametrit ovat 7.9 ja 7.91.
 • Energiatehokkuusluokka. Ferroli GIADA -ilmastointilaitteilla on korkea ERP-luokka - A++/A+++. KANSSA niitävoit lämmittää tai jäähdyttää huoneen alhaisilla energiakustannuksilla ja korkealla ympäristöturvallisuustasolla.
 • Valmistettavuus. Tämä valikoima ilmastointilaitteita on varustettutällaisia ​​toimintoja: kaukosäädin älypuhelinsovelluksella sekä yhteensopivuus Amazon Alexan ja Google Home -ääniavustajien kanssa.minäinnovatiivinenvirittää Tekniikkaminä silmätvaraosatilmaa, suodattaa sen hajuista, kaasuista, bakteereista ja kaikista muista haitallisista aineista.

AMBRA-sarjan ilmastointilaitteet

 • Mallivalikoima ja teho. Ferroli AMBRA -ilmastointilaitteita on saatavana myös useissa eri luokissa (9, 12, 18 ja 24). Niillä on samanlainen lämmitys- ja jäähdytysteho kuin GIADA-sarjassa. Tämä johtuu siitä, että niissä on sama invertterimoottori DC-tekniikalla.
 • Melutaso. Nykyaikaisen invertterin ansiosta tämän linjan ilmastointilaitteet toimivat melko hiljaisesti. Esimerkiksi maksimikuormituksella sisäyksikön melutaso AMBRA 24:ssä on 45 dB ja luokan 9 mallissa vain 38 dB. Tietenkin arvot voivat vaihdella asetuksista ja käytöstä riippuen. Hiljaisin tila on yötila.
 • Mitat. Mallit Ferroli AMBRA on kooltaan pienempi kuin GIADA-sarjan analogit.NOINkumpikaan ei paina vähemmän ja voiasentaa vaikeapääsyisissä paikoissa.
 • Hinta. Jos verrataan hinnaty Ferroli-ilmastointilaitteet ovat erilaisiax jaksoa siisAMBRA vähänkallis.

Tarjoukset verkkokaupasta Ferrari

Verkkokauppa e-ferroli.fi on ilmastointilaitteiden valmistajan Ferrolin edustaja. Luettelossa voit lajitella malleja parametrien mukaan sekä ilmastointilaitteiden hintavertailu Ferrari.

Meillä on myös laaja valikoima vedenlämmittimet, mukaan lukien:

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä esimiehiimme saadaksesi apua - soita meille puhelimitse. Asiantuntijamme neuvovat sinua ja auttavat sinua valitsemaan sopivimman Ferroli-ilmastointilaitteen yksilöllisiin tarpeisiisi.

Comments

Write Comment