10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa

Kombikattila ECOUNIT F 400-1C (WN) YHDISTETTY VEDENLÄMMITYS

  • Tuotekoodi: GRA7410A
  • Saatavuus: toimitus 5-7pv
1,703.39€

  • Ex Tax: 1,373.70€
Tilaa 1 klikkauksella
Soitamme sinulle takaisin saadaksemme lisätietoja
Soita +37123009390 ja pyydä asennusarvio.

Kuvaus

ECOUNAT F 400-1C yhdistelmäkattila (WN)

Ferrolin tehokas kattila on ihanteellinen valinta taloon tai mökkiin. Nämä tuotteet on varustettu yhdellä lämmönvaihtimella ja sähkölämmityselementillä tehokasta kuuman veden valmistelua varten.
 
1C-mallissa on yksi pitkänomainen kierre, jonka avulla kattilan voi kytkeä lämmitysjärjestelmään. Säiliön tilavuus on 400 litraa. Tämä on erinomainen ratkaisu niille, jotka haluavat käyttää lämmitysjärjestelmän tuottamaa lämpöä veden lämmittämiseen.
 
Kattilan mukana toimitetaan magnesiumanodeja, jotka takaavat korroosiosuojan ja pidentävät laitteen käyttöikää. Lisäksi tarvittaessa voit aina käyttää vara sähkölämmityselementti, jonka kapasiteetti on 1500 wattia.
 
Kattilasäiliö on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jossa on emaloitu pinnoite sinisestä piistä, joka tarjoaa luotettavuutta ja kestävyyttä. Erikoislujalla ABS - muovilämpömittarilla voit säädellä lämpötilaa. Suurin käyttölämpötila on 95 °C.
 
Tuotteessa on myös lämmöneristys, jonka paksuus on 50 mm. tämä takaa tehokkaan lämmöneristyksen, minimoi energiahäviöt ja säästää resursseja.

Shipping and payment

Delivery by Novaposhta

The speed of delivery to any branch of New mail in Ukraine is fixed by the operator, but usually does not exceed 1-3 calendar days.

In cash

Cash payment upon receipt of the goods.
Cash on delivery at Nova Poshta (you must have a passport or driver's license with you).

Visa и MasterCard

Payment for the order on the Privatbank card.
Delivery of goods is possible only after confirmation of payment.

Arviot (0)

Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei käännetty!
    Huono 
 Hyvä