10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa

Kombikattila ECOUNIT F 100-1C YHDISTETTY VEDENLÄMMITYS

  • Tuotekoodi: GRZ101KA
  • Saatavuus: Varastossa
667.33€ 574.86€

  • Ex Tax: 538.17€
Tilaa 1 klikkauksella
Soitamme sinulle takaisin saadaksemme lisätietoja
Kampanjan loppuun asti
Soita +37123009390 ja pyydä asennusarvio.

Kuvaus

Lattiaan asennettava epäsuora lämmityskattila Ferroli Ecounat 100-1c  

Suositun italialaisen Ferroli-merkin pystykattila lämmittää veden nopeasti ja tehokkaasti haluttuun lämpötilaan. Maksimilämmityslämpötila on 95 astetta, sen saavuttamisen jälkeen neste jäähtyy hyvin hitaasti pysyen kuumana pitkään.
 
Vesisäiliö on valmistettu emaloidusta teräksestä, joka ei hapetu, ei ruostu eikä muuta veden ominaisuuksia millään tavalla. Laite on varustettu yhdellä lämmönvaihtimella, siinä ei ole sisäänrakennettua lämmityselementtiä (lämmityselementti) eikä se tarjoa mahdollisuutta lisäasennukseen. Tämän mallin käyttöpaine on 8 bar, jonka avulla voit lämmittää suuren määrän nestettä mahdollisimman lyhyessä ajassa.
 
Huolimatta tilavuudesta (säiliön tilavuus 100 Litraa.), kattilan kompakti koko on 978x500x500 mm ja sopii helposti jopa pieneen huoneeseen (esimerkiksi pieni keittiö, kylpyhuone, Pannuhuone jne.). Laitteen valkoinen väri tekee siitä yhtä sopivan kaikkiin ympäröivän tilan sisä-ja väriratkaisuihin.
 
Ecounit 100-1c-malli erottuu edukseen monista samanlaisista, joissa on kiertovirtapiiri. Tämän ansiosta kattila ei vain toimi täydellisesti, mutta myös kuluttaa sähköä taloudellisesti.

Shipping and payment

Delivery by Novaposhta

The speed of delivery to any branch of New mail in Ukraine is fixed by the operator, but usually does not exceed 1-3 calendar days.

In cash

Cash payment upon receipt of the goods.
Cash on delivery at Nova Poshta (you must have a passport or driver's license with you).

Visa и MasterCard

Payment for the order on the Privatbank card.
Delivery of goods is possible only after confirmation of payment.

Arviot (0)

Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei käännetty!
    Huono 
 Hyvä