10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa

Calypso 150l pystysuora sähkökattila SÄHKÖLÄMMITIN KESKIPÄINEN KAPASITEETTI

  • Tuotekoodi: E600N0KA
Tehoa 1500
  • Saatavuus: Varastossa
253.26€ 290.16€

  • Ex Tax: 204.24€
Tilaa 1 klikkauksella
Soitamme sinulle takaisin saadaksemme lisätietoja
Kampanjan loppuun asti
Soita +37123009390 ja pyydä asennusarvio.

Kuvaus

Pystysuora sähkökattila Calypso 150L sähkölämmitin keskiteholla 

Calypso pystysuora sähkökattila on tilava säiliö 150 litraa ja on kätevä, yksinkertainen ja tehokas käyttö ja huolto. Kuten muutkin italialaisen Ferroli-tuotemerkin mallit, tämä kattila on pitkä käyttöikä ja käy läpi monivaiheisen laadunvalvonnan ennen kuin se menee myyntiin. 

Laite on varustettu sähköpistokkeella, se on käyttövalmis ja helppo asentaa 5 pulttia sisältävän tukilaipan ansiosta. Tärkeä etu tämän sähkökattilan on kupari lämmityselementti. Tämä materiaali ei ole herkkä vedelle, mikä tarkoittaa, että se ei ruostu, tummu tai heikkene millään muulla tavalla. Lisäksi, kun neste joutuu kosketuksiin kuparisen lämmityselementin kanssa, se ei muuta hajua, makua, kovuutta ja muita parametreja. Pystysuorassa Calypso-sähkökattilassa lämmitettyä vettä voidaan käyttää kotitalouskäyttöön (myös ruoanlaittoon). 

Tilavaan kattilasäiliöön mahtuu 150 litraa-tämä riittää jopa erittäin suureen lämpimän veden kulutukseen. Laitteen kotelo on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja peitetty sisäpuolelta erityisellä silikoniyhdisteellä (lisäsuoja vedeltä). Kapillaaritermostaatin ansiosta lämmityslämpötilaa on erittäin kätevä ja helppo hallita kattilan käytön aikana. 

Verkkokaupastamme voit ostaa tämän ja muut vedenlämmittimet sekä ilmastointilaitteet, patterit, lämpöpumput ja muut ensiluokkaiset ilmastointilaitteet. 

Shipping and payment

Delivery by Novaposhta

The speed of delivery to any branch of New mail in Ukraine is fixed by the operator, but usually does not exceed 1-3 calendar days.

In cash

Cash payment upon receipt of the goods.
Cash on delivery at Nova Poshta (you must have a passport or driver's license with you).

Visa и MasterCard

Payment for the order on the Privatbank card.
Delivery of goods is possible only after confirmation of payment.

Arviot (0)

Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei käännetty!
    Huono 
 Hyvä