10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa

Calypso 120l pystysuora sähkökattila SÄHKÖLÄMMITIN KESKIPÄINEN KAPASITEETTI

  • Tuotekoodi: E500N0KA
Tehoa 1500
  • Saatavuus: Varastossa
211.69€ 252.96€

  • Ex Tax: 170.72€
Tilaa 1 klikkauksella
Soitamme sinulle takaisin saadaksemme lisätietoja
Kampanjan loppuun asti
Soita +37123009390 ja pyydä asennusarvio.

Kuvaus

Pystysuora sähkökattila Calypso 120L sähkölämmitin keskiteholla 

Calypso pystysuora sähkökattila 120 litraa viittaa keskitehoiset lämmittimet. Kuten muutkin Ferrolin laitteet, se erottuu kestävyydestä, luotettavuudesta ja pitkästä käyttöiästä. 

Kattila on tyylikäs, tiivis muotoilu. Sen lieriömäinen muoto ja valkoinen väri mahdollistaa tuotteen laittamisen mihin tahansa huoneeseen riippumatta tyylistä ja sävyistä, joissa se on sisustettu. Calypso 120 litran kattila voidaan asentaa kattilahuoneeseen, kylpyhuoneeseen tai keittiöön. 

Laite toimitetaan käyttövalmiina, helppo asentaa ja varustettu sähköpistokkeella. Veden lämmityksen nopeus ja tehokkuus saadaan kuparisesta lämmityselementistä. Kupari kuuluu inertteihin materiaaleihin, se ei ole vuorovaikutuksessa aineiden kanssa, joiden kanssa se joutuu kosketuksiin. Eli kun vettä kuumennetaan, Kuparinen lämmityselementti ei vaikuta sen makuun, aromiin tai pH-tasoon millään tavalla. 

Laajentuneen magnesiumanodin ja laipassa olevan lämmityselementin ansiosta kattila nostaa veden lämpötilan nopeasti ja tehokkaasti ennalta määrätylle tasolle. Helppokäyttöisyyden vuoksi malli on varustettu erityisellä kapillaaritermostaatilla, joka auttaa seuraamaan veden lämpötilaa. 

120-litrainen Calypso on ihanteellinen intensiiviseen käyttöön, sillä siinä on tilava ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö, jossa on lisäsuoja kosteudelta (silikonipinnoite). 

Verkkokauppamme tarjoaa hyvän valikoiman kattiloita, lämpöpattereita, lämpöpumppuja, ilmastointilaitteita ja muita laitteita luotettavalta Ferroli-valmistajalta. 

Shipping and payment

Delivery by Novaposhta

The speed of delivery to any branch of New mail in Ukraine is fixed by the operator, but usually does not exceed 1-3 calendar days.

In cash

Cash payment upon receipt of the goods.
Cash on delivery at Nova Poshta (you must have a passport or driver's license with you).

Visa и MasterCard

Payment for the order on the Privatbank card.
Delivery of goods is possible only after confirmation of payment.

Arviot (0)

Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei käännetty!
    Huono 
 Hyvä