10:00 - 19:00
Seitsemän päivää viikossa

Lämpöpumppu jaettuun asennukseen kattilan kanssa 240 litraa OMNIA ST 3.2 16 T Käännettävä split-lämpöpumppu, jossa on DC-invertterikompressori ja integroitu vedenlämmitin

  • Tuotekoodi: 0XHUGSWA
Lämpövoima 15,9
  • Saatavuus: Varastossa
11,311.71€

  • Ex Tax: 9,122.35€
Tilaa 1 klikkauksella
Soitamme sinulle takaisin saadaksemme lisätietoja
Soita +358417121058 ja pyydä asennusarvio.

Kuvaus

Lämpöpumppu split-järjestelmään kattilalla 240 L OMNIA ST 3,2 16 T

Eri tarkoituksiin ja eri tyyppisissä tiloissa käytetään 240 L OMNIA ST 3.2 16 T-kattilalla varustettua split-järjestelmän lämpöpumppua ainutlaatuisena innovatiivisena ratkaisuna, joka takaa miellyttävien olosuhteiden luomisen ja ylläpidon.

 

Kuvaus ja ominaisuudet

 

OMNIA s 3.2 16 T-lämpöpumpussa on sisä-ja ulkotilalaitteet, jotka vastaavat huoneen lämmittämisestä ja jäähdytyksestä, kunnes saavutetaan mahdollisimman mukava lämpötila. Lisäksi se tarjoaa toiminnon rinnakkainen lämmitys vettä jopa 65 ° C. Sen lämpökapasiteetti on 15,9 kW.
 
Tämän lämpöpumpun kompressori on kytketty sisäyksikköön putkilla, joiden kautta kylmäaine R32 virtaa. Hän on se, joka tunnustetaan turvalliseksi luonnolle ja ihmiselle. On huomionarvoista, että jopa kylmässä -25 ° C ja ilman sähköä ollenkaan, tällaiset split-järjestelmät eivät jäädy.
 
Ne tarjoavat myös mahdollisuuden käyttää muiden lämmityslaitteistojen, lattialämmitysjärjestelmien, lämpöpattereiden ja kattiloiden kanssa.

 

Tärkeimmät edut

 

Tämän lämmityslaitteen DC-invertteriä käytetään moduloimaan kolmea energiaintensiivistä pääkomponenttia. Kyse on kompressorista, tuulettimesta ja pumpusta. Näin voit seurata lämpökuormia, takaa erittäin tehokkaan toiminnan ja melko pienen sähkön käytön. Tämäntyyppinen muotoilu vähentää käyttövirtaa, pidentää moduulin käyttöaikaa ja vähentää melua. Ulkoisen yksikön äänitehotaso tässä mallissa on 69 ja sisäisen yksikön vain 49.
 
Huomioi lämmitys-ja jäähdytystilan automaattinen Kytkentätoiminto, joka Ferroli Full invertteri OMNIA ST 3.2 16 T lämpöpumpulla on. Tämän vuoksi sitä voidaan käyttää lämmittämään huonetta kylminä kuukausina ja luomaan viileyttä kuumiin. Ympäristöturvallisuus ja merkittävä energiatehokkuus saavutetaan ympäristöystävällisen kylmäaineen R32 ansiosta.
 
Suunnittelun toimivuus ja tiiviys mahdollistavat laitteiden käytön liike-ja asuinrakennuksissa. Korkea suorituskyky ja laaja lämpötila-alue ovat tehneet siitä yhden suosituimmista malleista Ferroli-tuotemerkin varustemallistossa. Tämä on erinomainen valinta niille, jotka haluavat vähentää merkittävästi energiakustannuksia ja saada mahdollisimman mukavasti asunnossaan.

Jos haluat selvittää asennuskustannukset, jätä pyyntö verkkosivustolle.
 

Shipping and payment

Delivery by Novaposhta

The speed of delivery to any branch of New mail in Ukraine is fixed by the operator, but usually does not exceed 1-3 calendar days.

In cash

Cash payment upon receipt of the goods.
Cash on delivery at Nova Poshta (you must have a passport or driver's license with you).

Visa и MasterCard

Payment for the order on the Privatbank card.
Delivery of goods is possible only after confirmation of payment.

Arviot (0)

Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei käännetty!
    Huono 
 Hyvä