10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa

Lämpöpumppu jaettuun asennukseen kattilan kanssa 190 litraa OMNIA ST 3.2 10 Split-järjestelmän kääntyvä lämpöpumppu, jossa on DC-invertterikompressori ja integroitu vedenlämmitin.

  • Tuotekoodi: 0XHTASWA
Lämpövoima 10
  • Saatavuus: Varastossa
8,454.54€

  • Ex Tax: 6,818.18€
Tilaa 1 klikkauksella
Soitamme sinulle takaisin saadaksemme lisätietoja
Soita +37123009390 ja pyydä asennusarvio.

Kuvaus

Lämpöpumppu split-järjestelmään kattilalla 190 L OMNIA ST 3.2 10

OMNIA s 3.2.10 lämpöpumppumallia pidetään yhtenä Ferroli-brändin innovatiivisen täyden invertterin sarjan suosituimmista malleista. Tällainen jaettu järjestelmä on lämpöteho 10 kW, joka riittää paitsi mukava suihku, mutta myös joukko koko kylpy. Pakkaus sisältää suuren kattilan, jonka tilavuus on 190 litraa.
 
Lämpöpumpun voimanlähteenä on kylmäaine R32 – ympäristöystävällinen aine, jolla ei ole käytännössä mitään vaikutusta ympäristöön. Lisäksi se mahdollistaa split-järjestelmän toiminnan myös äärimmäisissä olosuhteissa-kun lämpötila laskee -25 °C: seen ja kun virta katkaistaan.
 
Jäähdytyspiirin tärkeimmät osat sijaitsevat lämpöpumpun ulkoisessa lohkossa ja vesipiiri sisäisessä. Tällaista asennusta voidaan käyttää sekä asunnon lämmittämiseen pakkasella että viilentämiseen kuumina kesäpäivinä.
 
OMNIA s 3.2.10 on yksivaiheinen malli,jonka teho on 3 kW. On mahdollista Lisäliitäntä aurinkokeräimen, jäähdytin, kattila ja muut laitteet (myydään erikseen). Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset neuvoja, ota yhteyttä esimiehiimme puhelimitse.
 

Shipping and payment

Delivery by Novaposhta

The speed of delivery to any branch of New mail in Ukraine is fixed by the operator, but usually does not exceed 1-3 calendar days.

In cash

Cash payment upon receipt of the goods.
Cash on delivery at Nova Poshta (you must have a passport or driver's license with you).

Visa и MasterCard

Payment for the order on the Privatbank card.
Delivery of goods is possible only after confirmation of payment.

Arviot (0)

Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei käännetty!
    Huono 
 Hyvä