10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa

Lämpöpumppu jaettuun asennukseen kattilan kanssa 190 litraa OMNIA ST 3.2 06 Split-järjestelmän kääntyvä lämpöpumppu, jossa on DC-invertterikompressori ja integroitu vedenlämmitin.

  • Tuotekoodi: 0XHT6SWA
Lämpövoima 6,35
  • Saatavuus: Varastossa
8,398.33€

  • Ex Tax: 6,772.85€
Tilaa 1 klikkauksella
Soitamme sinulle takaisin saadaksemme lisätietoja
Soita +37123009390 ja pyydä asennusarvio.

Kuvaus

Lämpöpumppu split järjestelmä kattilan 190 L OMNIA ST 3.2 06

Ferroli-merkkisen OMNIA ST 3.2 06 split-järjestelmän modernia lämpöpumppua pidetään jossain määrin innovaationa. Huolimatta siitä, että tämä malli on ilmestynyt markkinoille suhteellisen äskettäin, se on saanut luottamusta ja on toistuvasti osoittanut korkean tehokkuutensa. Se toimii ympäristöystävällisellä kylmäaineella R32, joka takaa minimaalisen ympäristövaikutuksen.
 
Pakkauksessa on 190 litran kattila. Tämä määrä riittää lämmittämään vettä ja jakamaan sen eri kulutuspisteisiin. Tämä on hyvä ratkaisu kahden tai kolmen hengen perheelle. Suurin lämmityslämpötila on 65°C.
 
Hyvä kattilan tilavuus, minimoitu vaikutus luontoon ja ihmisiin sekä kyky työskennellä jopa vaikeissa pakkasissa jopa -25 ° C pidetään tärkeimmät edut mallin.
 
Omnia ST 3.2 06-mallin lämpöteho on 6,35 kW, mikä riittää mukavaan suihkuun. Kyseessä on yksivaiheinen malli, jossa käytetään 3 kW: n sähkölämmitintä.
 
Kylmäketjun tärkeimmät osat sijaitsevat lämpöpumpun ulkoisessa yksikössä. Sisempi sisältää veden ääriviivan osatekijät. Tämä muotoilu mahdollistaa laitteiden käytön sekä ilman ja veden lämmittämiseen että huoneen jäähdytykseen kuumina päivinä.
 
Jos on tarpeen liittää lisäksi aurinkokeräin tai sähkölämmitin, tämä mahdollisuus on säädetty. Ne ostetaan erikseen.

Shipping and payment

Delivery by Novaposhta

The speed of delivery to any branch of New mail in Ukraine is fixed by the operator, but usually does not exceed 1-3 calendar days.

In cash

Cash payment upon receipt of the goods.
Cash on delivery at Nova Poshta (you must have a passport or driver's license with you).

Visa и MasterCard

Payment for the order on the Privatbank card.
Delivery of goods is possible only after confirmation of payment.

Arviot (0)

Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei käännetty!
    Huono 
 Hyvä