10:00 - 19:00
Seitsemän päivää viikossa

Lämpöpumppu jaettuun asennukseen kattilan kanssa 190 litraa OMNIA ST 3.2 04 Split-järjestelmän kääntyvä lämpöpumppu, jossa on DC-invertterikompressori ja integroitu vedenlämmitin.

  • Tuotekoodi: 0XHT4SWA
Lämpövoima 4,2
  • Saatavuus: Varastossa
8,304.28€

  • Ex Tax: 6,697.00€
Tilaa 1 klikkauksella
Soitamme sinulle takaisin saadaksemme lisätietoja
Soita +358417121058 ja pyydä asennusarvio.

Kuvaus

Lämpöpumppu split järjestelmä kattilan 190 L OMNIA ST 3.2 04

Lämpöpumppu 190 l kattila on esitetty uuden linjan modernin split järjestelmien täysi invertteri. Mallin eduista on ensinnäkin syytä huomata R32-kylmäaineen käytön aiheuttama minimoitu ympäristövaikutus. Se on myös vastuussa siitä, että erittäin alhaisissa lämpötiloissa (jopa -25 °C) ja sähkökatkon sattuessa ei ole jäätymistä.
 
Jäähdytyspiirin keskeiset komponentit sisältyvät ulkoiseen lämpöpumppuyksikköön. Sisäyksikkö on suunniteltu mukautumaan lämmönlähteen vesipiirin pääkomponentteihin. Kaikki OMNIA ST 3.2-mallit on varustettu sisäyksikössä olevalla kuumavesisäiliöllä. Tämän suunnittelun ansiosta split-järjestelmää voidaan käyttää sisäilman lämmittämiseen ja jäähdytykseen sekä veden lämmittämiseen jopa +65 °C: seen.
 
Tällainen lämpöpumppu voidaan liittää lisälaitteisiin, esimerkiksi lattialämmitysjärjestelmään, pattereihin, kattiloihin ja aurinkokeräimiin. Ne eivät sisälly pakkaukseen ja ne ostetaan erikseen.
 
Myös syytä huomata on toinen etu OMNIA ST 3.2 04 malli-minimaalinen virrankulutus, korkea suorituskyky, Hiljainen. Kaikki tämä saavutetaan invertteri modulaatio kolmen pääkomponentin: kompressori, tuuletin ja pumppu.

Shipping and payment

Delivery by Novaposhta

The speed of delivery to any branch of New mail in Ukraine is fixed by the operator, but usually does not exceed 1-3 calendar days.

In cash

Cash payment upon receipt of the goods.
Cash on delivery at Nova Poshta (you must have a passport or driver's license with you).

Visa и MasterCard

Payment for the order on the Privatbank card.
Delivery of goods is possible only after confirmation of payment.

Arviot (0)

Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei käännetty!
    Huono 
 Hyvä