10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa

Lämpöpumppu jaettua asennusta varten OMNIA S 3.2 10 Käännettävä split-lämpöpumppu, jossa on DC-invertterikompressori

  • Tuotekoodi: 0XHKASWA
Lämpövoima 10
  • Saatavuus: Varastossa
5,393.08€

  • Ex Tax: 4,349.26€
Tilaa 1 klikkauksella
Soitamme sinulle takaisin saadaksemme lisätietoja
Soita +37123009390 ja pyydä asennusarvio.

Kuvaus

Lämpöpumppu split-asennukseen OMNIA s 3.2 10

Ferrolin Täysinvertteri OMNIA s 3.2 10 lämpöpumput ovat ainutlaatuinen ja erittäin tehokas ratkaisu mukaviin sisälämpötiloihin. Ne on varustettu DC-invertterin kompressorilla ja toimivat R32-kylmäaineella, joka on käytännössä vaaratonta luonnolle. OMNIA s 3.2 10 Lämpöpumput koostuvat kahdesta yksiköstä – ulkoisesta ja sisäisestä. Tämän mallin lämpöteho on 10 kW.

Toiminnot ja ominaisuudet

Sarja sisältää sähkölämmittimet, joiden teho vaihtelee mallin vaiheesta riippuen: yksivaiheisille-3 kW, kolmivaiheisille-6 kW.
Jopa -25 ° C: n lämpötilassa ja ilman sähköä nämä split-järjestelmät eivät jäädy. Kaikki yksiköt toimivat sekä huoneen lämmitys ja jäähdytys, plus ne voivat lämmittää vettä jopa 65 °C. niitä voidaan käyttää yhdessä patterit, Kattilat, lattialämmitysjärjestelmä ja muut lämmityslaitteet.
 
Tässä lämmityslaitteistossa DC-invertteriä käytetään moduloimaan kolmea energiaintensiivistä pääkomponenttia-kompressoria, tuuletinta ja pumppua. Tämä mahdollistaa lämpökuormituksen seuraamisen, takaa korkean työtehon ja säästää sähkönkulutusta. Tämä muotoilu vähentää käyttövirtaa, lisää moduulin käyttöaikaa ja vähentää melua. Ulkoisen yksikön äänitehotaso tässä mallissa on 59 ja sisäisen yksikön vain 42.
 
Ferroli Full invertteri OMNIA s 3.2 10 lämpöpumpun tehtävänä on automaattisesti vaihtaa toimintatila lämmityksen ja jäähdytyksen välillä, jolloin sitä voidaan käyttää sekä huoneiden lämmittämiseen kylmänä vuodenaikana että viileän mikroilmaston luomiseen kuumina kesäpäivinä. Ympäristöystävällisen kylmäaineen R32 käytön ansiosta nämä lämpöpumput ovat paitsi energiatehokkaampia, myös ympäristöystävällisempiä.
 
Kompakti ja toimiva muotoilu tekee laitteiden käyttämisestä helppoa sekä asuin-että liikerakennuksissa. Se tarjoaa korkean suorituskyvyn laajalla lämpötila-alueella, mikä mahdollistaa OMNIA s 3.2 10-järjestelmän käytön sekä tilojen lämmityksessä että jäähdytyksessä. Tämä on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat säästää energiakustannuksissa ja samalla saada maksimaalisen mukavuuden.
 
Jätä pyyntö sivuillamme ja laskemme kustannukset asennus.

Shipping and payment

Delivery by Novaposhta

The speed of delivery to any branch of New mail in Ukraine is fixed by the operator, but usually does not exceed 1-3 calendar days.

In cash

Cash payment upon receipt of the goods.
Cash on delivery at Nova Poshta (you must have a passport or driver's license with you).

Visa и MasterCard

Payment for the order on the Privatbank card.
Delivery of goods is possible only after confirmation of payment.

Arviot (0)

Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei käännetty!
    Huono 
 Hyvä