10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa

Lämpöpumppu jaettua asennusta varten OMNIA S 3.2 06 Käännettävä split-lämpöpumppu, jossa on DC-invertterikompressori

  • Tuotekoodi: 0XHK6SWA
Lämpövoima 6,35
  • Saatavuus: Varastossa
4,540.40€

  • Ex Tax: 3,661.61€
Tilaa 1 klikkauksella
Soitamme sinulle takaisin saadaksemme lisätietoja
Soita +37123009390 ja pyydä asennusarvio.

Kuvaus

Täysi invertteri OMNIA s 3.2 06 lämpöpumppu

Ferroli brand Full invertteri lämpöpumppu OMNIA s 3.2 06 split järjestelmä sisältää R32 kylmäaine, uusi, tehokas ja ympäristöystävällinen aine. 

Kompressorissa, puhaltimessa ja pumpussa käytetään invertteripiiriä vaihtovirran muuntamiseen tasavirraksi ja sitten päinvastoin. Tämä ratkaisu tekee täyden invertterin OMNIA s 3.2 06 laitteesta taloudellisemman ja tehokkaamman. Tämän mallin lämpöteho on 6,35 kW. Siksi sen avulla voit helposti hallita huoneen jäähdytys-ja lämmitystehoa. 

Lisäksi tällainen suunnitteluratkaisu vähentää verkon vaihteluita ja pidentää käyttöikää. Tällainen laite on yksi markkinoiden hiljaisimmista ja meluisimmista – sisäyksikön melutaso on vain 42 dB ja ulkoyksikön 58 dB. 

Myös erikoismallin ansiosta jakojärjestelmän vesi ei jääty edes erittäin alhaisissa lämpötiloissa (jopa -25 °C). Laite toimii vakaasti sekä jäähdytykseen lämpimänä vuodenaikana että lämmitykseen talvella. Lämpöpumppu tuottaa kuumaa vettä jopa 65 ° C: seen, joten sillä voidaan kytkeä jäähdytin-puhallinkelajärjestelmiin, lattialämmitykseen ja muihin lämmityslaitteisiin. 

Ulkoyksikön mitat:

  • Leveys – 1065,
  • Korkeus-800,
  • Syvyys – 485.

Kaikki jäähdytyspiirin keskeiset osat on sijoitettu sen sisälle: kompressori, lauhdutin, lämmönvaihdin, joka on yhdistetty metalliputkilla kylmäaineeseen.

Sisäyksikön mitat:

  • Leveys – 422,
  • Korkeus-702,
  • Syvyys – 320.

Se sisältää osia veden lämmityspiirin: kiertovesipumppu, paisuntasäiliö, sähkölämmitin.

Jäähdytyksen ja lämmityksen säätelyyn sisältyy anturi ulkoisen ilman ja kuuman veden lämpötilan määrittämiseksi.

OMNIA s 3.2 06 lämpöpumppua voi käyttää itsenäisesti tai yhdessä muiden lämmityslaitteiden, esimerkiksi patterin tai kattilan kanssa, joita voi tilata myös verkkokaupastamme.

Yleensä Täysinvertteri OMNIA s 3.2 06 lämpöpumppu on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja taloudellista ratkaisua kotinsa tai asuntonsa lämmitykseen ja jäähdytykseen. Korkean hyötysuhteen ja ympäristöturvallisuuden vuoksi se vähentää merkittävästi lämmitys-ja jäähdytyskustannuksia sekä edistää ympäristönsuojelua.
 

Shipping and payment

Delivery by Novaposhta

The speed of delivery to any branch of New mail in Ukraine is fixed by the operator, but usually does not exceed 1-3 calendar days.

In cash

Cash payment upon receipt of the goods.
Cash on delivery at Nova Poshta (you must have a passport or driver's license with you).

Visa и MasterCard

Payment for the order on the Privatbank card.
Delivery of goods is possible only after confirmation of payment.

Arviot (0)

Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei käännetty!
    Huono 
 Hyvä