10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa

Lämpöpumppu jaettua asennusta varten OMNIA S 3.2 04 Käännettävä split-lämpöpumppu, jossa on DC-invertterikompressori

  • Tuotekoodi: 0XHK4SWA
Lämpövoima 4,2
  • Saatavuus: toimitus 5-7pv
4,383.83€

  • Ex Tax: 3,535.35€
Tilaa 1 klikkauksella
Soitamme sinulle takaisin saadaksemme lisätietoja
Soita +37123009390 ja pyydä asennusarvio.

Kuvaus

Lämpöpumppu split-asennukseen OMNIA s 3.2 04

Ferrolin taloudellinen uutuus on OMNIA s 3,2 04 - lämpöpumppu. Laitoksen lämpöteho on 4,2 kW.
 
Järjestelmä koostuu kahdesta lohkosta-sisäisestä ja ulkoisesta. Sitä käytetään lämmitykseen ja ilmastointiin talvella, jäähdytykseen kesällä sekä veden lämmittämiseen.
 
Järjestelmän vesi lämmitetään 65 ° C: seen, sitä voidaan käyttää kulutuspisteisiin ja lattioiden lämmitysjärjestelmiin.
 
Ulkoyksikkö koostuu tuuletin, lämmönvaihdin, kompressori, höyrystin, neste erotin, 4-tie venttiili. Lohkon koko on 1065x800x485, paino 58 kg. Ulkoisen yksikön äänitehotaso on 55 dB.
 
Ulkoyksikkö on kytketty sisäputkireittiin, joka sisältää ympäristöystävällistä kylmäainetta R32. Lämmönvaihdin toimii jäähdytyksen aikana lauhduttimena ja lämmityksen aikana höyrystimenä. Tuuletin ohjaa ilmaa sen läpi lämmönvaihdon tehokkuuden lisäämiseksi.
 
Sisäyksikkö koostuu: lämmönvaihdin, pumppu, kolmitieventtiili, painekytkin, ohjain, ylimääräinen lämmityselementti. Lisälämmitys on tarpeen jäätymiseltä suojaamiseksi, kun lämpötila laskee -25 ° C: seen. Freon täyttää nykyaikaiset vaatimukset luonnon suojelemiseksi. Järjestelmä on suojattu kylmäainevuodoilta.
 
Sisäyksikön koko on 422x702x320, Paino 34 kg, ulkoyksikön äänitehotaso 42 dB.
 
Ferroli Full invertteri tekniikka valvoo jännite kompressori, tuuletin, pumppu ja jakaa sen seuraamalla lämpökuorma. Tämä vähentää virrankulutusta ja lisää järjestelmän tehokkuutta. Invertteri vähentää myös sisäänvirtaa, joka suojaa sähköverkon vaihteluilta ja pidentää komponenttien käyttöikää.
 
Uudet tuotantotekniikat ovat mahdollistaneet erinomaisen meluneristyksen ja vähentäneet melutasoa järjestelmän käytön aikana.
 
Järjestelmä on varustettu antureilla, jotka mittaavat lämminvesivaraajan ja ulkoilman lämpötilaa. Tämä on tarpeen automaattinen lämpötilan säätö lämmityksen tai jäähdytyksen aikana.
 
Hydrauliset komponentit helpottavat järjestelmän asennusta ja asennusta.
OMNIA s 3.2 04-lämpöpumppujärjestelmän pitkä ja ongelmaton käyttöikä on ansainnut kunnioitusta ostajien keskuudessa. Konsultit suosittelevat sitä rohkeasti.
Sähkön säästäminen on myös plussa tämän lämpöpumpun puolesta.
 
On edullisia hintoja sivuillamme. Tutustu OMNIA s 3.2 04 lämpöpumpun ominaisuuksiin ja tilaa edulliseen hintaan toimituksen kanssa Suomessa.

Shipping and payment

Delivery by Novaposhta

The speed of delivery to any branch of New mail in Ukraine is fixed by the operator, but usually does not exceed 1-3 calendar days.

In cash

Cash payment upon receipt of the goods.
Cash on delivery at Nova Poshta (you must have a passport or driver's license with you).

Visa и MasterCard

Payment for the order on the Privatbank card.
Delivery of goods is possible only after confirmation of payment.

Arviot (0)

Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei käännetty!
    Huono 
 Hyvä