10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa

Alumiininen jäähdytin Ferroli POL.5 500x24 (tulppien ja kiinnikkeiden kanssa) KORKEAN SUORITUSKYVYN ALUMIINIJÄTEIMET (keskietäisyys - 500 mm)

  • Tuotekoodi: pol.500x24
Mitat (LxKxS) 1920х582х98
Lämmönsiirto-osio lämpötilassa t = 50 ° С 2880
Jakson tilavuus 8,9
Lämmitetty alue 29
  • Saatavuus: Varastossa
352.66€ 384.65€

  • Ex Tax: 284.40€
Tilaa 1 klikkauksella
Soitamme sinulle takaisin saadaksemme lisätietoja
Kampanjan loppuun asti
Soita +37123009390 ja pyydä asennusarvio.

Kuvaus

Alumiini patteri Ferroli POL.5 500x24 

Alumiini lämpöpatteri Ferroli, johtaja Euroopan markkinoilla ilmastointilaitteet, on ominaista korkea laatu, tyylikäs muotoilu ja helppo asennus ja käyttö. Akku maalataan erityisellä sommitelmalla anaforeesilla 150 celsiusasteessa. Tämän vuoksi tummia täpliä, siruja, halkeamia ja muita ei-esteettisiä ilmiöitä ei muodostu sen pinnalle pitkään aikaan. 

Lämpöpatteri on valmistettu alumiiniin perustuvasta erityiskoostumuksesta ruiskuvalutekniikalla. Se on suorakaiteen muotoinen, kompakti mitat ja sopii helposti sisätilojen kaupallisten, julkisten tai asuintilojen pinta-ala on enintään 29 m2. 

Akkumateriaalilla on minimaalinen lämpöinertia, kun lämmintä vettä toimitetaan, tuote lämpenee nopeasti ja siirtää tehokkaasti lämpöä ympäröivään tilaan. Suunnittelu on joukko tasainen, kiinteä valettu levyt. Tällainen alumiininen jäähdytin Ferroli lämmittää huoneen paremmin kuin teräs-tai valurautainen vastine. 

Verkkokauppamme tarjoaa erinomaisen valikoiman lämpöpattereita sekä vedenlämmittimiä, lämpöpumppuja, ilmastointilaitteita ja muita ilmasto-ja lämmityslaitteita italialaiselta brändiltä. Kaikilla tuotteilla on valmistajan takuu, ja ne toimitetaan asiakkaille minne tahansa Suomeen mahdollisimman pian. 

Shipping and payment

Delivery by Novaposhta

The speed of delivery to any branch of New mail in Ukraine is fixed by the operator, but usually does not exceed 1-3 calendar days.

In cash

Cash payment upon receipt of the goods.
Cash on delivery at Nova Poshta (you must have a passport or driver's license with you).

Visa и MasterCard

Payment for the order on the Privatbank card.
Delivery of goods is possible only after confirmation of payment.

Arviot (0)

Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei käännetty!
    Huono 
 Hyvä