10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa

Alumiininen jäähdytin Ferroli POL.5 500x23 (tulppien ja kiinnikkeiden kanssa) KORKEAN SUORITUSKYVYN ALUMIINIJÄTEIMET (keskietäisyys - 500 mm)

  • Tuotekoodi: pol.500x23
Mitat (LxKxS) 1840х582х98
Lämmönsiirto-osio lämpötilassa t = 50 ° С 2760
Jakson tilavuus 8,5
Lämmitetty alue 28
  • Saatavuus: Varastossa
338.35€ 369.10€

  • Ex Tax: 272.86€
Tilaa 1 klikkauksella
Soitamme sinulle takaisin saadaksemme lisätietoja
Kampanjan loppuun asti
Soita +37123009390 ja pyydä asennusarvio.

Kuvaus

Alumiini jäähdytin Ferroli POL.5 500x23 

Alumiininen lämpöpatteri italialaiselta Ferroli-tuotemerkiltä on optimaalinen ratkaisu mukavan mikroilmaston tarjoamiseen kaupallisissa tai asuintiloissa. Patteristo POL.5 500x23 kiinnikkeillä ja tulpilla on oikea geometria, kompaktit mitat ja lakoninen valkoinen sävy. Se sopii saumattomasti mihin tahansa sisustukseen, riippumatta sen suunnittelun sävyistä ja materiaaleista. 

Pol.5 500x23 mallissa, kuten muissakin Ferrolin lämpöpattereissa, on korkea lämmönsiirtokerroin. Tämä tarkoittaa, että kun lämmintä vettä syötetään, se lämpenee nopeasti ja luovuttaa tehokkaasti lämpöä ympäröivään tilaan. Jäähdytin on valmistettu erityisestä alumiiniseoksesta, jolla on alhainen lämpöinertia. Rakenteellisesti tuote koostuu valetut levyt alumiiniseoksesta AlSi9Cu En AB-46100 ruiskuvalulla. Sisältä akku on peitetty korroosionestoaineella, jonka ansiosta se ei tummu pitkään, ei ruostu eikä heikkene millään muulla tavalla joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. 

Ulkona patteri maalataan lämpö-ja kosteutta kestävällä maalilla, joka ei halkeile eikä murene kuumennettaessa ja jäähdytettäessä. Verkkokaupastamme voit tilata Ferroli alumiini jäähdytin 1 click, sekä muut lämmitys-ja ilmastointilaitteet italialaiselta valmistajalta edulliseen, kohtuulliseen hintaan. Luettelossa on Vedenlaemmittimet, Sähkökattilat, ilmastointilaitteet, lämpöpumput ja muut laitteet Lämmitys, Lämmitys ja ilmastointi. 

Shipping and payment

Delivery by Novaposhta

The speed of delivery to any branch of New mail in Ukraine is fixed by the operator, but usually does not exceed 1-3 calendar days.

In cash

Cash payment upon receipt of the goods.
Cash on delivery at Nova Poshta (you must have a passport or driver's license with you).

Visa и MasterCard

Payment for the order on the Privatbank card.
Delivery of goods is possible only after confirmation of payment.

Arviot (0)

Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei käännetty!
    Huono 
 Hyvä