10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa

Alumiininen jäähdytin Ferroli POL.5 500x17 (tulppien ja kiinnikkeiden kanssa) KORKEAN SUORITUSKYVYN ALUMIINIJÄTEIMET (keskietäisyys - 500 mm)

  • Tuotekoodi: pol.500x17
Mitat (LxKxS) 1360х582х98
Lämmönsiirto-osio lämpötilassa t = 50 ° С 2160
Jakson tilavuus 6,7
Lämmitetty alue 21
  • Saatavuus: Varastossa
252.51€ 275.80€

  • Ex Tax: 203.64€
Tilaa 1 klikkauksella
Soitamme sinulle takaisin saadaksemme lisätietoja
Kampanjan loppuun asti
Soita +37123009390 ja pyydä asennusarvio.

Kuvaus

Alumiini jäähdytin Ferroli POL.5 500x17 (pistokkeilla ja kiinnikkeillä) 

Alumiini jäähdytin akku POL.5 500x17 TM Ferroli on laadukas, kestävä ja luotettava laite ilmalämmitykseen. Patteri voidaan asentaa erikokoisiin kaupallisiin, teollisiin tai kotitalouksiin. Valkoinen väri ja lakoninen muotoilu sekä oikea geometrinen muoto mahdollistavat akun sijoittamisen suuriin ja pieniin huoneisiin, eteisiin tai saleihin riippumatta niiden suunnittelun ominaisuuksista. 

Edut jäähdyttimen POL.5 500x17 sisältää korkean lämpöhyötysuhteen ja suuren lämmityksen nopeuden. Toisin sanoen se lämmittää huoneen paljon paremmin kuin valurauta-tai teräsakku. Se alkaa lämmetä ja luovuttaa lämpöä ympäröivään tilaan lähes välittömästi lämpimän veden saannin jälkeen. 

Jäähdytin on valmistettu erityisestä koostumuksesta, joka perustuu alumiiniin. Näin tuote voi palvella useita vuosia ilman ruostumista, tummumista tai pilaantumista millään muulla tavalla. Akku koostuu rakenteellisesti UNI EN 1676-standardin mukaisista paineessa valmistetuista kiinteistä osista (levyistä). Elementtien välinen vapaa tila täytetään paroniittitiivisteellä, mikä lisää lämpöhyötysuhdetta. Kuten muutkin tämän mallivalikoiman edustajat, POL.5 500x17 on maalattu erityisellä valkoisella väriaineella, joka ei ole herkkä kosteudelle tai lämpötilan muutoksille. 

Verkkokaupastamme löytyy hyvä valikoima Ferrolin alumiinisia pattereita sekä sähkökattiloita, kattiloita, lämpöpumppuja, ilmastointilaitteita ja muita korkealaatuisia laitteita kilpailukykyiseen hintaan. 
 

Shipping and payment

Delivery by Novaposhta

The speed of delivery to any branch of New mail in Ukraine is fixed by the operator, but usually does not exceed 1-3 calendar days.

In cash

Cash payment upon receipt of the goods.
Cash on delivery at Nova Poshta (you must have a passport or driver's license with you).

Visa и MasterCard

Payment for the order on the Privatbank card.
Delivery of goods is possible only after confirmation of payment.

Arviot (0)

Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei käännetty!
    Huono 
 Hyvä