10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa

Alumiininen jäähdytin Ferroli POL.5 500x16 (tulppien ja kiinnikkeiden kanssa) KORKEAN SUORITUSKYVYN ALUMIINIJÄTEIMET (keskietäisyys - 500 mm)

  • Tuotekoodi: pol.500x16
Mitat (LxKxS) 1280х582х98
Lämmönsiirto-osio lämpötilassa t = 50 ° С 1920
Jakson tilavuus 5,9
Lämmitetty alue 19
  • Saatavuus: Varastossa
238.22€ 260.25€

  • Ex Tax: 192.11€
Tilaa 1 klikkauksella
Soitamme sinulle takaisin saadaksemme lisätietoja
Kampanjan loppuun asti
Soita +37123009390 ja pyydä asennusarvio.

Kuvaus

Alumiini patteri Ferroli POL.5 500x16 (pistokkeilla ja kiinnittimillä) 

Laadukas ja kestävä jäähdytin POL.5 500x16 italialaisesta Ferroli-tuotemerkistä auttaa lämmittämään kaupallista tai kotitaloutta (asuin) huonetta, mikä tekee mikroilmastosta mahdollisimman mukavan ihmisille. Akussa on tiivis rakenne ja kompaktit mitat. Se sopii helposti mihin tahansa sisustukseen, riippumatta sen sisustuksen sävyistä tai suunnittelusta. 

Patterilla on korkea lämmöntuotto, se on paljon tehokkaampi kuin tavalliset teräs-tai valurautapatterit. Suuri säteilykerroin saavutetaan konvektiivisten levyjen suuren pinta-alan vuoksi. 

Jäähdytin on valmistettu erityisestä koostumuksesta, joka perustuu alumiiniin. Se ei ruostu, ei tummu eikä heikkene millään muulla tavalla joutuessaan kosketuksiin kuuman veden kanssa. Alsi9cu En AB-46100 seos on minimaalinen lämpöinertia, niin että kun lämmintä vettä syötetään, jäähdytin lämpenee lähes välittömästi ja nopeasti alkaa luovuttaa lämpöä huoneeseen, jossa se on asennettu. 

Akkutehokkuuden maksimoimiseksi levyjen väliin jäävä tila täytetään paroniittitiivisteellä. Tuote on maalattu anaforeesitekniikalla korkeassa lämpötilassa (jopa 150 astetta), koska se pysyy siistinä ja tyylikkäänä pitkään kuin asennuksen aikaan. 

Verkkokaupastamme löydät ja tilaat tämän ja monet muut alumiiniset lämpöpatterit yhdellä napsautuksella sekä TM Ferrolin vedenlämmittimet, Lämpöpumput, ilmalämpöpumput edulliseen ja edulliseen hintaan nopealla toimituksella Suomessa. 

Shipping and payment

Delivery by Novaposhta

The speed of delivery to any branch of New mail in Ukraine is fixed by the operator, but usually does not exceed 1-3 calendar days.

In cash

Cash payment upon receipt of the goods.
Cash on delivery at Nova Poshta (you must have a passport or driver's license with you).

Visa и MasterCard

Payment for the order on the Privatbank card.
Delivery of goods is possible only after confirmation of payment.

Arviot (0)

Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei käännetty!
    Huono 
 Hyvä