10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa
Vedenlämmittimien vertailu

 

Lämmitys- ja käyttövesijärjestelmien laitteissa Ferroli on yksi halutuimmista maailmassa. Tämä kysyntä johtuu korkeasta luotettavuudesta, energiatehokkuudesta ja edullisesta hinnasta. Kuluttajien keskuudessa suosituimmat ovat vedenlämmittimet tämä merkki. Ne ovat kestäviä ja niitä on saatavana laajassa valikoimassa malleja ja kokoja.

Laaja valikoima on yksi syy siihen, miksi tietyn kuumavesiyksikön valitseminen voi olla vaikeaa. Siksi tässä artikkelissa teemme vedenlämmittimien vertailu Ferroli suosituimmat mallit.

Sähkökäyttöiset vedenlämmittimet

Nämä mallit ovat edelleen markkinoiden suosituimpia vuodesta toiseen. Tällaisten kuumavesilaitteiden omistajien ei tarvitse huolehtia kaasun virtaus vedenlämmittimen läpi. Ne on esitetty runsaassa vaihtoehtoluettelossa ja niillä on edullisin hinta.
Ferroli - tuotemerkin yleisimmät mallit ovat:

  • Calypso vaakasuoraan ja pystysuorat vedenlämmittimet, jotka ovat aina tehokkaita, helppokäyttöisiä ja helppohoitoisia. Ne on varustettu kuparisella lämmityselementillä, joka ei ruostu tai huononna veden laatua ajan myötä. Säiliö on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja päällystetty erityisellä silikoniseoksella korroosion estämiseksi.
  • TITANO TWIN — Kehittyneemmät ja tehokkaammat laitteet kuuman veden toimittamiseen. Nämä vedenlämmittimet on varustettu erittäin tehokkaalla lämmityselementillä, joka lämmittää veden nopeasti. Ne ovat myös kestäviäkalkkikivi lennossa on monia suojajärjestelmiä, mukaan lukien virtapiikkejä vastaan. Jokainen TITANO TWIN -malli voidaan liittää Wi-Fi-verkkoon kauko-ohjausta varten.
  • TITANO STEATITE - yhtä mielenkiintoiset sähköiset vedenlämmittimet. Niissä on vahvistettu rungon polyuretaanieristys, maksimaalinen suoja sähkökemiallisia reaktioita ja korroosiota vastaan. Yhdistä tehokkuus ja kestävyys.
  • BRAVO ja UUSI - loistava vaihtoehto, jos tarvitset kompaktin ja edullinen vedenlämmitin. Saatavana 5-30 litran tilavuuksina, niissä on kestävä ulkovaippa ja kapillaaritermostaatti tarkimpaan lämpötilan säätöön. Pienet vedenlämmittimet, käytetään yleensä asennukseen erilliseen hanaan, esimerkiksi keittiössä astioiden pesuun.

Ferroli kaasulämmittimet

Tällaiset kuuman veden laitteet ovat tehokkaampia, joten ne asennetaan usein yksityisiin taloihin ja suuriin huoneistoihin. Kaasu vesilämmittimet Ferroli on saatavana seuraavissa malleissa:

  • PEGASUS - erinomainen kuumavesiyksikkö mallilämpöteholla. Siinä on kuparinen lämmönvaihdin, hyvä näyttö käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä ja sitä voidaan käyttää aurinkolämmitysjärjestelmien yhteydessä.
  • ULKOINEN — ulkokäyttöön tarkoitetun kaasuvesilämmittimen malli. Voi toimia yhtä tehokkaasti nestekaasulla ja metaanilla. Siinä on hyödyllisiä käyttäjätoimintoja, kuten ECO ja lapsilukko.
  • ZEPHYR ECO - seinälle asennettavat geysirit kompaktissa koossa. Ne säätelevät automaattisesti kaasunsyöttöä, on varustettu kestävällä lämmönvaihtimella ja runko on lisäksi käsitelty korroosionestoaineilla.

Ferroli-brändi sisältää myös yhdistetyt vedenlämmittimet ECOUNIT F - mallissa esitelty, pohjimmiltaan nämä ovat kaksipiirisiä vedenlämmityskattiloita, joilla on suuri teho ja tuottavuus. Niitä on saatavana suurikokoisina malleina, jopa 300 ja 500 litraa. Niissä on kätevät elektroniset ohjaimet ja luotettava ohjelmisto.

Nyt tiedät, millainen vedenlämmitin On parempi valita talo tai huoneisto tietyissä olosuhteissa ja budjetissa. Voit tarkastella kaikkien mallien yksityiskohtaisia ​​teknisiä tietoja myymälämme virallisilla verkkosivuilla. Myös online-luettelosta löydät runsaan luettelon lämmityslaitteista, nimittäin:

Johtajamme ovat aina valmiita antamaan asiantuntevaa neuvontaa aiheesta ja auttamaan minkä tahansa ongelman ratkaisemisessa.

Comments

Write Comment