10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa
Valitse patterit

 

Kuinka valita lämmityspatteri ?

Lämmitysjärjestelmä koostuu useista keskeisistä linkeistä, ja yksi niistä on patterit. Huoneen lämmityksen mukavuus ja tehokkuus riippuvat suoraan näiden elementtien ominaisuuksista. Siksi ennen lämmitysjärjestelmän asentamista taloon tai huoneistoon on tärkeää ymmärtää, miten valita oikea patteri.

Päätyypit patterit

On olemassa useita erilaisia akkumalleja. Jotkut suosituimmista ovat poikkipinta-ja paneeli niistä. Ensimmäiset ovat elementtirakenteisia erillisiä osia. Käyttäjä voi itsenäisesti valita tarvittavan määrän soluja optimaaliseen lämmönsiirtoon tietyssä huoneessa. Paneeli-valmiit monoblockit, joissa on kiinteät tehonilmaisimet valmistajalta.

Valita oikea jäähdytin, sinun täytyy kiinnittää huomiota materiaaliin. Tämä on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, joka vaikuttaa suoraan huoneen mukavuuden tasoon. Tähän mennessä on olemassa monia muunnelmia materiaaleista, joita käytetään tuotannossa. Mutta on päätyyppejä, jotka ovat menestyksekkäästi osoittautuneet markkinoilla.

Suosituimpia ovat seuraavat:

  • Valurautaiset paristot ovat yksi vanhimmista paristotyypeistä, joilla on edelleen kysyntää. Modernit mallit ovat kompakti, tyylikäs ja tyylikäs. Niiden käyttöpaine on jopa 10 atm, ne ovat yhteensopivia kaikenlaisten putkistojen kanssa ja palvelevat jopa 50 vuotta.
  • Alumiini. Korkea lämmöntuotto, kevyt, monipuolinen moderni muotoilu ovat niiden tärkeimmät edut. Ne on helppo asentaa, voit nopeasti säätää huoneen lämpötilaa. Alumiini patterit suotuisasti eroavat hinnasta, verrattuna muihin malleihin.
  • Teräs - universal malleja, jotka ovat olleet eniten kysyntää viime vuosina. Ne sopivat hyvin sekä asuntoon että omakotitaloon. Ne on helppo asentaa lattialle tai seinälle. Teräspattereita voidaan käyttää yksiputkisissa ja perinteisissä lämmitysjärjestelmissä.
  • Bimetallista. Ne kootaan erillisistä osista, joten ostaja voi valita minkä tahansa kokoisen tuotteen lämmitykseen. Korkea käyttöpaine ja yhteensopivuus putkien kanssa ovat toinen näiden akkujen merkittävä etu. Niillä on myös alhainen paino, hyvä lämmönjohtavuus ja moderni muotoilu.

Kriteerit valitse patterit lämmitykseen

Oikean jäähdyttimen valitsemiseksi on tärkeää ottaa huomioon paitsi valmistusmateriaali myös olosuhteet, joissa sitä käytetään:

  • onko keskuslämmitys tai se toimitetaan erikseen. Ensimmäisessä tapauksessa on tärkeää valita malleja, joissa on korkea käyttöpaine-ilmaisin;
  • käytetään yhden tai kahden putken tyyppistä lämmön syöttöjärjestelmää;
  • mikä on huoneen alue, joka on lämmitettävä;
  • kuinka suuri lämpöhäviö on: kuinka monta ikkunaa, ovea, kuinka paksuja seinät ovat, mistä materiaalista ne on tehty, ovatko seinät ulkoisia vai sisäisiä.

Yleensä täysin kaikenlaiset patterit soveltuvat huoneistoon ja omakotitaloon. Ainoa rajoitus on, että lämmitysjärjestelmissä, joissa on luonnollinen kierto, kannattaa pysähtyä alumiini—tai valurautaisiin malleihin. Sinun täytyy myös laskea teho perustuu kokonaispinta-ala huoneen tai tietyn huoneen. Niillä on optimaalinen koko yhdistävien solmujen, joka takaa tasaisen lämmityksen jäähdyttimen koko korkeudella.

Älä unohda, että sijoittaminen Lämmityslaitteet ulkoseinät on täynnä lämpöhäviö. Siksi tuloksena oleva lämpöteho on kerrottava 1,2-1,4: llä huoneen pinta-alasta riippuen.

Comments

Write Comment