10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa

Valmistajat tarjoavat Lämpöpumput erilaisia, teho, mitat, kustannukset. On melko vaikea ymmärtää teknisiä ominaisuuksia. Mihin kannattaa kiinnittää huomiota lämpöpumppua ostaessa? Mitä laitteita ja miksi voidaan pitää parhaana? Kirjoitus auttaa sinua tekemään valinnan.

Kun ostat, sinun on otettava huomioon monia parametreja. Esimerkiksi tehokkuus, eli kustannukset saada yksikkö lämpöenergian. Se riippuu suunnittelusta, valmistajan käyttämästä teknologiasta, eri merkkien laitteiden hinnoista. Halu säästää rahaa ei saisi johtaa huonoon lämmitykseen. On tarpeen löytää optimaalinen suhde kustannusten ja teho, tehokkuus, ympäristöystävällisyys lämpölaitteet.

Parhaat Lämpöpumput: perusparametrit

Lämpöpumpun oikean valinnan ja niiden tehokkaimman käytön varmistamiseksi on otettava huomioon:

 • Tyyppi lämpöpumppu.
  Valmistajat tuottavat malleja, jotka perustuvat periaatteisiin "ilma-vesi", "ilma-ilma", "maaperä-vesi". Uskotaan, että ilma - vesi laitteet ovat parempia ja tehokkaampia. Verkkokauppamme luettelo esittelee kaikentyyppisiä laitteita italialaiselta Ferroli-brändiltä.
 • Lämmitetyn huoneen alue.
  Teho valitaan ottaen huomioon talon, asunnon, mökin pinta-ala. Laskenta on tarpeen, jotta lämmitysjärjestelmä tarjoaa mukavuutta talossa ilman lisäkustannuksia. Useimmiten valmistajat tarjoavat malleja laitteiden lämmitys tilat, joiden pinta-ala on 50-200 neliömetriä. mittari.
 • Eristys talon.
  Huonolaatuinen eristys seinät, läsnäolo halkeamia ikkunoissa ja ovissa, liiallinen lasitus alue, suuria lämpöhäviöitä esiintyy, jossa jopa paras lämpöpumput on vaikea tarjota asianmukaista lämmitystä. Jotta säästettäisiin rahaa eikä tuhlattaisi ylimääräistä sähköä, on tärkeää poistaa liiallisen lämpöhäviön syyt etukäteen.
 • Aikataulu.
  Jos haluat käyttää laitteita ympäri vuoden (talvella lämmitykseen ja kesällä jäähdytykseen), parhaat Lämpöpumput tässä tapauksessa ovat malleja, joissa on ilmastointitoiminto.
 • Tuotemerkki.
  Valmistajan maine on tärkeä valinta. Maailman parhaiden tuotemerkkien tuotteet erottuvat hyvästä rakenteesta, luotettavuudesta ja pitkästä takuuajasta.

Mitkä lämpöpumput ovat parempia

Pumppujen laatu on arvioitava kompleksissa. Ehdotamme, että tämä tehdään Ferroli-merkkituotteiden (Italia) esimerkin avulla.

Laadukkaimmat tuotteet valmistaa lähes 70-vuotias yritys.
Se noudattaa "lean manufacturing" - periaatetta ja noudattaa tasapainoista hinnoittelupolitiikkaa. Edulliseen hintaan voit ostaa tehokkaita, luotettavia ja kestäviä lämpölaitteita, joilla on takuu.

Merkin lämpöpumppuja asennetaan asuinrakennusten lisäksi hotelleihin, sairaaloihin, kouluihin, toimistoihin ja kauppakeskuksiin. Joukossa ainutlaatuisia etuja:

 • tavaroiden Myyntiä edeltävä testaus erityisissä kammioissa;
 • sähkön taloudellinen kulutus käyttämällä innovatiivisia invertteri kompressorit, puhaltimet lisääntynyt tehokkuus;
 • helppo asennus, ympäristöystävällisyys ja turvallisuus;
 • minimaalinen melu ja tärinä käytön aikana.

Malleja laitteita, jotka voivat toimia sekä lämmitys ja ilmajäähdytys ovat suuri kysyntä. Niitä pidetään oikeutetusti parhaimpina lämpöpumppuina.

Comments

Write Comment