10:00 - 17:00
Seitsemän päivää viikossa
Lämmitysmuotojen vertailu

Omakotitalon lämmitysjärjestelmät vertailu

Kun valitset omakotitalon lämmityksen (sekä Uusi että toissijainen hankinta), sinun on verrattava lämmitystä. Alussa, tämä auttaa oikein laskea kustannukset paitsi asennus, mutta myös toiminnan. Muuten nämä laskelmat ovat erittäin tärkeitä myös kiinteistöjen ostamisen vaiheessa, koska niiden avulla voit objektiivisesti arvioida oston kustannuksia ja tarvittavia investointeja siihen.

Tässä artikkelissa vertaamme omakotitalon lämmitysjärjestelmiä suosituimpien asiakaspyyntöjen perusteella.

Eron ymmärtämiseksi otetaan muutama tärkeä kriteeri perustaksi:

  • Hinta;
  • Asennuksen monimutkaisuus;
  • Käyttökustannukset;
  • Käyttöominaisuudet;
  • Ympäristöystävällisyys ja nykyaikaisuus.

Omakotitalon lämmitys vertailu: kaasu, sähkö, kiinteän polttoaineen kattilat

Hinta

Jos puhumme hinnasta, niin ottaen huomioon kunkin yksikön käyttöikä, ostohinta on suunnilleen sama. Pellettikattiloilla on kuitenkin jonkin verran etua, koska niiden toiminta ei liity ylivoimaiseen esteeseen, kuten kaasun tai sähkönjakelun päättymiseen.

Lisäksi verkkokaupastamme löydät minkä tahansa tyyppisiä lämmitysjärjestelmiä, jotka sopivat sekä hintaan että teknisiin parametreihin. Sivusto tarjoaa myös ominaisuuden eri laitteiden ominaisuuksien vertailuun.

Asennuksen monimutkaisuus

Lämmitysmuotojen vertailu talon monimutkaisuus asennus, on syytä huomata yksi seikka. Liittää kaasukattilan, on tarpeen saada lupa asianomaisilta viranomaisilta. Turvallisuus-ja teknisten edellytysten noudattaminen on kuitenkin välttämätöntä, kun asennetaan sekä sähkö-että kiinteän polttoaineen yksiköitä.

Joka tapauksessa tässä asiassa, sinun pitäisi turvautua palveluja asiantuntijoita, jotka varmistavat oikean asennuksen ja turvallisen toiminnan koko lämmitysjärjestelmän.

Toimintakustannukset

Tässä vaiheessa kaikki riippuu siitä, missä omakotitalo sijaitsee ja mikä sen alue on.

Sähkökattila sopii varsin hyvin pieniin tiloihin. Erityisesti paikoissa, joissa on ongelmia kaasutuksen ja kiinteän polttoaineen kanssa. Voit valita itsellesi sopivan tariffin ja säästää lämmityksessä.

Taloille, joiden pinta-ala on yli 100 m2, on järkevää harkita kaasun tai kiinteän polttoaineen kattilan tärkein osa järjestelmää.

Käytön ominaisuudet

Ennen päätöksen tekemistä on tärkeää vertailla omakotitalon lämmitysjärjestelmiä niiden käytön erityispiirteiden mukaan. Kaasu-powered yksiköt voivat toimia automaattisesti (kun sytytetään verkkovirrasta), sekä sähkölaitteet, ja jos puu/pelletti lämpöä on ylläpidettävä manuaalisesti.

Samalla kattiloiden polttoainetta voi ostaa etukäteen, mikä on mahdotonta kaasun kanssa. Mutta kun valitset sähkölaitteita, voit käyttää erityisiä paristoja tai generaattoreita. Mutta mitä suurempi lämmitysalue ja tehokkaampi kattila, sitä tehokkaampi laite tarvitaan varmistamaan sen itsenäinen toiminta (+kustannukset tankkaus tällaisen generaattorin).

Ympäristöystävällisyys ja modernius

Lämpöpumppu on ympäristöystävällisin ja ympäristöystävällisin laite. Käytön aikana se siirtää lämpöä ympäristöstä (vesi, ilma tai maaperä) talon lämmitysjärjestelmään tuottamatta haitallisia aineita. Lisäksi se on ihanteellinen paloturvallisuuden kannalta, koska siinä ei ole räjähtäviä tai syttyviä osia. Lisäparametrit voidaan määrittää suoraan valittaessa tiettyjä malleja.

Kodin lämmitysmenetelmien vertailu: mikä on tulos?

Kun valitset yksityisen kiinteistön lämmitysjärjestelmän, on tärkeää luottaa useisiin kriteereihin kerralla. Tämä säästää rahaa sekä ostettaessa että järjestelmän käytön aikana. Mutta vain, jos valinta on välillä malleja laadukkaita ammatillisia laitteita, joista jokainen yksikkö täyttää nykyaikaiset turvallisuus-ja ergonomia.

Meidän luettelo löydät nykyaikaiset Lämmitysjärjestelmät erilaisia ja malleja, joista on varmasti yksi, joka on 100% sopii kotiisi.

Comments

Write Comment